Μπορεί να υπήρξαν σενάρια αποχώρησης του. Όμως ο Ντέμιαν Λίλαρντ μένει πιστός στις αξίες του

Μπορεί να υπήρξαν σενάρια αποχώρησης του. Όμως ο Ντέμιαν Λίλαρντ μένει πιστός στις αξίες του και δεν πουλάει το Πόρτλαντ. Ο Σταρ των Μπλέιζερς δείχνει τι θα πει πιστός στρατιώτης και δεν είναι έτοιμος να φύγει για τίτλους και δαχτυλίδια. Μάλιστα συμφώνησε σε επέκταση συμβολαίου που θα τον κάνει Μίδα.

“Ναι, σκοπεύω να μείνω στο Πόρτλαντ ως το τέλος. Είχα κόσμο που μου έλεγε πως πρέπει να φύγω. Πως πρέπει να κάνω εκείνο και τούτο. Είμαι ο τύπος ανθρώπου που ποτέ δεν θα χορέψω με τον ρυθμό που μου δίνουν οι άλλοι. Θα κάνω πάντα αυτό που νιώθω και αυτό που με ενδιαφέρει, ακολουθώ την καρδιά μου. Το έχω πει αυτό σε πολλές περιπτώσεις και απλά λένε πως μένω πιστός στην ομάδα. Είμαι από μόνος μου πιστός άνθρωπος και είμαι και στον οργανισμό, έτσι είμαι.

Νομίζω πως μπορώ να τα καταφέρω στους Μπλέιζερς και να τους οδηγήσω σε κάτι καλό. Πολλοί λένε ‘αποκλείεται οι Μπλέιζερς να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνουν αυτό και εκείνο’. Δεν το βλέπω έτσι. Έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι καλό και πιστεύω πως η κατάλληλη στιγμή και η ευκαιρία θα έρθει”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ