Πριν από την προβολή της ταινίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, «Rise», o Γιάννης  μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον πατέρα του.

Η ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το όνομα «Rise» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Ιουνίου. Πριν από την προβολή της ταινίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, «Rise», o Γιάννης  μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον πατέρα του.

«Ελπίζω να είναι περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει και το ποιοι έχουμε γίνει ως άνθρωποι, μέσα και έξω από τα παρκέ. Πιστεύω πως και ο ίδιος θα ήταν περήφανος για την ταινία και πως παρουσιάζεται ο ίδιος σε αυτή», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας σούπερ σταρ στο Entertainment Tonight.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα δύο παιδιά μου είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου. Αγαπώ τους γιους μου μέχρι θανάτου, θα έκανα τα πάντα γι’ αυτούς, όπως και ο πατέρας μου θα έκανε για μένα. Ελπίζω να του μοιάσω και να γίνει ως πατέρας τόσο στοργικός όσο ήταν και εκείνος μαζί μου».

Δείτε εδώ το πρώτο απόσπασμα από την ταινία «Rise»

Η ταινία αναφέρεται στα κατορθώματα του Έλληνα σούπερ σταρ, που από τα Σεπόλια έφθασε στην κορυφή στο χώρου του NBA. Γυρίσματα και στην Ελλάδα, αφηγείται την πορεία του Έλληνα σούπερ σταρ, με έμφαση στα παιδικά του χρόνια. Αλλά και στο ταξίδι της οικογένειάς του στην Ελλάδα και στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όπως επίσης και στα τρία αδέρφια, τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα στο NBA.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ