Πλησιάζει σε επταψήφιο αριθμό.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ετοιμάζεται για την ενδέκατη σεζόν του στο ΝΒΑ, αγωνιζόμενος όλα αυτά τα χρόνια στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, ο 32άχρονος φόργουορντ ξεπέρασε προσφάτως τα όρια, γρονθοκοπώντας κατά τη διάρκεια προπόνησης τον συμπαίκτη του, Τζόρνταν Πουλ.

Οι «πολεμιστές» δεν τον έθεσαν εκτός ομάδας, αλλά του έριξαν ακόμα ένα πρόστιμο. Ο εκκεντρικός παίκτης τους, φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που καλείται να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Ο Αμερικανός έχει πληρώσει μέχρι στιγμής, στην καριέρα του στον «μαγικό κόσμο», το αδιανόητο ποσό των 994.124 δολαρίων σε χρηματικές ποινές.

Πρόκειται για πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί κυρίως για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είτε για τεχνικές ποινές είτε για αποβολές και εντάσεις με αντίπαλους παίκτες και διαιτητές είτε για προκλήσεις προς τους φιλάθλους.

Από την άλλη, βέβαια, δεν… πεινάει. Μόνο από το φετινό συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα εισπράξει 27.586.225 δολάρια.

Συνολικά, από τα συμβόλαιά του έως τώρα, έχουν προστεθεί στο τραπεζικό λογαριασμό του περισσότερα από 185 εκατ. δολάρια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ