Τι δήλωσε ο βοηθός προπονητή των «βασιλιάδων», Τζόνα Χέρσκου.

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται στο επίκεντρο για τους Σακραμέντο Κινγκς, όπως παραδέχθηκε μέλος του τεχνικού επιτελείου τους.

Ο βοηθός προπονητή, Τζόνα Χέρσκου, επιβεβαίωσε πως στους «βασιλιάδες» αρέσει ιδιαίτερα ο 26άχρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Τον κάλεσαν, μάλιστα, να αγωνιστεί στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ, αλλά ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Βουλγαρίας με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 του στέρησε τη δυνατότητα.

«Κατ’ αρχήν ελπίζω να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό και να είναι σύντομα υγιής. Σίγουρα το τελευταίο διάστημα, δηλαδή από τότε που η ομάδα απέκτησε τα δικαιώματά του, βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός τεχνικός.

Όπως πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως αρέσει πολύ σαν παίκτης γιατί είναι ψηλός με ευχέρεια στην κίνηση και στο σουτ.

Τον είχα δει από κοντά στα πλέι οφ της Euroleague με τη Μονακό, γιατί τότε ήμουν στην Αθήνα, αλλά βλέποντας και κάποια πιο εκτεταμένα highlights του στο διαδίκτυο έχω σχηματίσει μια καλή εικόνα για το παιχνίδι του.

Πραγματικά, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση γιατί δεν εμπλέκομαι σε αυτά τα θέματα, αλλά εύχομαι να συμφωνήσει και να έρθει».

Από το Σακραμέντο είχε περάσει και ο Γιώργος Παπαγιάννης, τον οποίο έκαναν ντραφτ οι Κινγκς το 2016. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στο ρόστερ τους κι επέστρεψε εν τέλει στον Παναθηναϊκό.

Ο Τζόνα Χέρσκου επεσήμανε: «Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί η καριέρα ενός παιδιού που γίνεται ντραφτ στα 19 του χρόνια. Σκέψου απλά τον εαυτό σου και αναρωτήσου τι έκανες όταν ήσουν 19 και πού βρίσκεσαι τώρα;

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους νεαρούς μπασκετμπολίστες. Φαίνεται, λοιπόν, ότι έχει ωριμάσει και βελτιωθεί αρκετά, είναι ξεκάθαρο ότι έκανε μια εξαιρετική χρονιά στην Euroleague και είναι μόλις 25!

Επομένως σίγουρα όλα είναι πιθανά! Ακόμη και μια επιτυχημένη επιστροφή στο ΝΒΑ. Απλά, καμιά φορά τα πράγματα είναι περίεργα σε αυτήν τη λίγκα.

Γιατί σε όλες τις ομάδες αρέσουν οι νέοι παίκτες με προοπτική. Εάν έχεις ήδη δοκιμάσει μία φορά και δεν τα έχεις καταφέρει, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Στο χέρι του Παπαγιάννη είναι να αποδείξει το αντίθετο. Πιστεύω ότι θα έχει την ευκαιρία του».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Νομίζω ότι του αξίζει ένα διαρκές βραβείο του MVP!

Πριν από λίγες μέρες κάποιος με ρώτησε πώς σταματιέται και του απάντησα με προσευχή στον Θεό! Προϊόντος του χρόνου, δούλεψε πολύ στο παιχνίδι του και στο σώμα του και η σύγκριση μίας φωτογραφίας του από τη ρούκι σεζόν σε σχέση με μία φετινή τα λέει όλα.

Ο τύπος έχει μεταμορφωθεί σε σούπερ αθλητή, ενώ και οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν καταπληκτική δουλειά, πλαισιώνοντάς τον με τους κατάλληλους συμπαίκτες, ώστε να χτίσουν μια πλήρη ομάδα διεκδικήτρια του τίτλου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ