Χαλαρές στιγμές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την Ακρόπολη και τον ιερό βράχο αποφάσισε να συνεχίσει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Ο Greek Freak δεν τα «έβαψε» μαύρα μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους τελικούς του NBA.

Έτσι πήρε την οικογένειά του και ξεκίνησε τις διακοπές του προκειμένου να ξεκουραστεί από την δύσκολη αγωνιστική χρονιά αλλά και να γεμίσει μπαταρίες για την επόμενη. Όπως καταλαβαίνετε δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητος. Ο Έλληνας σταρ που έφθασε με πολυτελές σκάφος στο Νησί των Ανέμων, εθεάθη στην Ψαρρού σε μαγαζί όπου έτρωγε με την οικογένειά του. Οι φήμες λένε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πολύ προσιτός και μιλά αλλά και φωτογραφίζεται με όσους τον πλησιάζουν για να τον δουν από κοντά.

Να σημειώσουμε εδώ ότι μερικές μέρες πριν ο άσος των Μπακς αγόρασε δύο πολυτελείς βίλες στην Πελοπόννησο πολύ μεγάλης αξίας που ανήκουν στο Costa Navarino και πιο συγκεκριμένα στη νέα του «γειτονιά» των Rolling Greens. Είναι η πρώτη επένδυση του Έλληνα σταρ της πορτοκαλί μπάλας επί ελληνικού εδάφους.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ