Στο τέλος οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις στα τελευταία λεπτά, με τον Greek Freak να παίρνει την ομάδα πάνω του, και να «διαλύει» την άμυνα της ομάδας του Ίμε Ουντόκα.

Συνεχίζεται η δράση στον μαγικό κόσμο του NBA. Με τις αναμετρήσεις των πλέι οφ. Στον τρίτο αγώνα της σειράς είχαμε οριακές καταστάσεις, καθώς κρίθηκε οριακά για τους Μπακς που είχαν σε μια ακόμα μεγάλη βραδιά τον Γιάννη.

Θρίλερ για γερά νεύρα ήταν ο αγώνας στο Fiserv Forum. Νικητής βγήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμππο και τα «ελάφια».  Οι Σέλτικς κατάφεραν να γυρίσουν από το -14 της τρίτης περιόδου. Αλλά στο τέλος οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις στα τελευταία λεπτά, με τον Greek Freak να παίρνει την ομάδα πάνω του, και να «διαλύει» την άμυνα της ομάδας του Ίμε Ουντόκα.

Ο μετρητής του Γιάννη σταμάτησε σε  42 πόντους, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 τάπες, 16/30 σουτ. Τι άλλο να έκανε;

Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζρου Χόλιντεϊ, με 25 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ καλός ήταν και ο Πατ Κόνατον, αν και ερχόμενος από τον πάγκο με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Από τους Σέλτικς ξεχώρισαν οι Αλ Χόρφορντ, που ήταν ηγέτης (22π, 16ρ), και ο Τζέιλεν Μπράουν (27π, 12ρ).

Τα 12λεπτα: 22-17, 46-50, 80-67, 103-101

Η σειρά είναι πολύ ανοιχτή, κάτι που είδαμε και στο Game 3. Το Game 4 θα γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης (10/05, 02:30).




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ