Περίσσευε το θέαμα στην 4η μέρα των αγώνων του NBA. Με τις ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού να προσφέρουν κάποιες τρομερές στιγμές. Οι Ντάλας Μάβερικς πήραν την πρώτη τους νίκη για τη φετινή σεζόν, την ώρα που οι Μπουλς έκαναν το 3/3 και δείχνουν ασταμάτητοι! Οι Σανς προερχόντουσαν από μια σπουδαία νίκη απέναντι […]

Περίσσευε το θέαμα στην 4η μέρα των αγώνων του NBA. Με τις ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού να προσφέρουν κάποιες τρομερές στιγμές.

Οι Ντάλας Μάβερικς πήραν την πρώτη τους νίκη για τη φετινή σεζόν, την ώρα που οι Μπουλς έκαναν το 3/3 και δείχνουν ασταμάτητοι!

Οι Σανς προερχόντουσαν από μια σπουδαία νίκη απέναντι στους Λέικερς, όμως το Πόρτλαντ… ταρακούνησε για τα καλά τους περσινούς φιναλίστ, επικρατώντας με το επιβλητικό 134-105.

Οι Σπερς το πάλεψαν απέναντι στους Μπακς, όμως χάρη στην τρομερή τέταρτη περίοδό τους, οι πρωταθλητές πήραν τη νίκη μέσα στο Σαν Αντόνιο με 121-111, ανεβαίνοντας στο 2-1 στη φετινή σεζόν.

Το ματς ήταν κλειστό για τρία δωδεκάλεπτα, όμως στο τέταρτο οι Μπακς πήραν μπρος και ανέβασαν το προβάδισμά τους, φτάνοντας στη νίκη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ