Πολύ καλός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αν και έπαιξε με σκίσιμο πάνω από το μάτι στα τελευταία λεπτά, πέτυχε συνολικά 40 πόντους

Συνεχίζεται η δράση στον μαγικό κόσμο του NBA. Με τις αναμετρήσεις των πλέι οφ.

Χαρακτήρα έβγαλαν οι Μπακς, που μπορεί να βρέθηκαν δέκα λεπτά πριν το τέλος στο -14, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στη Βοστώνη με 110-107 επί των Σέλτικς.  Πήραν εκ νέου το προβάδισμα με 3-2 στη σειρά, και έχουν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» την πρόκριση στην έδρα τους.

Πολύ καλός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αν και έπαιξε με σκίσιμο πάνω από το μάτι στα τελευταία λεπτά, πέτυχε συνολικά 40 πόντους (6/10 βολές, 14/22 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και μοναδικό αρνητικό σημείο στην βραδιά τα 7 του λάθη σε 40 λεπτά.

Εξαιρετικός ο Μπόμπι Πόρτις (14π.-15 ριμπ.), αλλά και ο Τζρου Χόλιντεϊ με μία τάπα και ένα κλέψιμο στον Μάρκους Σμαρτ στα τελευταία δευτερόλεπτα, και με 24 πόντους.

Από την άλλη πλευρά ο Τζέισον Τέιτουμ με 34 και ο Τζέιλεν Μπράουν με 24 πόντους ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους  που έπαιξαν ξανά χωρίς τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ