Για ποιον λόγο δήλωσε χαρούμενος ο 39χρονος τεχνικός.

Ο Στέφανος Δέδας αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ για να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ως βοηθός.

Ο 39χρονος τεχνικός θα βρεθεί στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη, αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Πιστιόλη, ο οποίος ανέλαβε τη Γαλατάσαραϊ.

Μιλώντας για την απόφασή του, εξήγησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της θρυλικής ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι τεράστια τιμή και θα δώσω όλη την καρδιά και τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και ολόκληρο τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Ο Δημήτρης Ιτούδης, από την πλευρά του, τόνισε: «Ο Στέφανος Δέδας έχει μεγάλη εμπειρία τόσο ως πρώτος προπονητής όσο και ως πρώτος βοηθός. Βρέθηκε στο τιμόνι της ΑΕΚ, της Χάποελ Τελ Αβίβ, αρκετών τουρκικών ομάδων, ενώ δούλεψε μαζί με τον Γιούρι Ζντοβτς στην Εθνική Σλοβενίας και με τον Αντόν Γιουντίν στη Ρωσία».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε για τον νέο συνεργάτη του: «Το σημαντικότερο είναι πως έχει κίνητρο να βοηθήσει την ομάδα σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο. Είμαι χαρούμενος που ένας τόσο έμπειρος προπονητής, με τόσο μεγάλα αποθέματα ενέργειας, θέλει να μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε και παράλληλα να κατανοήσει την υπάρχουσα κατάσταση».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για VTB League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρωσία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ