Δύσκολη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό στο Ισραήλ, κόντρα στην Μακάμπι. Για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Πολύ γρήγορα, μέσα σε περίπου τρία λεπτά, η ένταση στις δύο άμυνες ήταν περίσσια. Τόσο η Μακάμπι όσο κι ο Ολυμπιακός ασκούν μεγάλη πίεση στην μπάλα, πάνε πολύ στο ριμπάουντ και οδηγούν τον αντίπαλο σε κακές, σε αμφισβητούμενες επιλογές […]

Δύσκολη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό στο Ισραήλ, κόντρα στην Μακάμπι. Για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Πολύ γρήγορα, μέσα σε περίπου τρία λεπτά, η ένταση στις δύο άμυνες ήταν περίσσια. Τόσο η Μακάμπι όσο κι ο Ολυμπιακός ασκούν μεγάλη πίεση στην μπάλα, πάνε πολύ στο ριμπάουντ και οδηγούν τον αντίπαλο σε κακές, σε αμφισβητούμενες επιλογές εκτέλεσης.

Η πρώτη κίνηση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον πάγκο ήταν ο Σλούκας αντί του Γουόκαπ. Οι γηπεδούχοι έδιναν το σουτ στον βασικό πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού, περιορίζοντας τις περιστροφές πάνω του.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς πιο υπομονετικός στην τελική απόφαση και την εκτέλεση από το 5′ κι έπειτα, γι αυτό έχει καταφέρει να συμμαζέψει την κατάσταση. Παραμένει βέβαια πίσω στο σκορ, κυρίως γιατί εσχάτως η άμυνά του κοντά στο καλάθι δεν είναι αποτελεσματική.

Ο Σακίλ Μακίσικ μπήκε και έδωσε πολύτιμες λύσεις, το κλέψιμο και το κερδισμένο αντιαθλητικό έδωσε στον Ολυμπιακό συνολικά 5 πόντους, αφού ακολούθησε τρίποντο του Πρίντεζη. Ουσιαστικά εκεί οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν την εικόνα του αγώνα και πήραν το προβάδισμα, έχοντας συνολικά βελτιωμένη εικόνα σε άμυνα και επίθεση.

Ο Ολυμπιακός δεν χρησιμοποίησε σωστά τα ομαδικά φάουλ που είχε να δώσει, αλλά ο Πρίντεζης σκόραρε σχεδόν με την εκπνοή και μείωσε στο σουτ. Όλα παρέμειναν ανοιχτά για το δεύτερο μέρος στη Menora Mivtachim Aren του Τελ Αβίβ μετά την ολοκλήρωση του πρώτου.

Τα ποσοστά του Ολυμπιακού είχαν πέσει αρκετά στο 3ο δεκάλεπτο. Με το 31.6% στα τρίποντα και τα 12 λάθη να εξηγούν αρκετά για την κακή επιθετική εικόνα στο δεύτερο μέρος

Κακή εικόνα από τον Ολυμπιακό, που έχει παρατήσει εντελώς το παιχνίδι. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι οι άσχημες αντιδράσεις των παικτών μέσα στο γήπεδο (μεταξύ τους), που φάνηκαν και από την τηλεοπτική μετάδοση.

Η ήττα έρχονταν όλο και πιο κοντά και έμοιαζε αναπόφευκτη…

Το τελικό 84-69 αφήνει τον Ολυμπιακό αογοητευμένο. Καθώς μετα τα 25 λεπτά εξαφανίστηκε από το παρκέ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ