Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι έτοιμος να αγοράσει ομάδα ΝΒΑ και να ακολουθήσει τον δρόμο που τράβηξε ο Μάικλ Τζόρνταν. Η καριέρα του 36χρονου σμολ φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος της. Ο «βασιλιάς» έχει κάνει τα πάντα όσο καιρό βρίσκεται στα παρκέ του ΝΒΑ. Πλέον ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει ξεκινήσει να […]

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι έτοιμος να αγοράσει ομάδα ΝΒΑ και να ακολουθήσει τον δρόμο που τράβηξε ο Μάικλ Τζόρνταν. Η καριέρα του 36χρονου σμολ φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος της. Ο «βασιλιάς» έχει κάνει τα πάντα όσο καιρό βρίσκεται στα παρκέ του ΝΒΑ.

Πλέον ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει ξεκινήσει να σκέφτεται και το μέλλον, καθώς φαίνεται πως σκέφτεται να ακολουθήσει τα χνάρια του Μάικλ Τζόρνταν και να αποκτήσει μια ομάδα στη λίγκα.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος «Fenway Sports Group» στον οποίο μετέχει, προσανατολίζεται στην αγορά ενός franchise του ΝΒΑ. Όλα αυτά αναμένεται να συμβούν μόλις η εταιρεία ολοκληρώσει την απόκτηση των Pittsburgh Penguins του NHL (ομάδα του αμερικάνικου χόκεϊ).

Μένει λοιπόν να δούμε αν τελικά γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να δούμε αν ο Λεμπρόν βρεθεί σε άλλη μία ομάδα, καθώς θυμίζουμε πως διαθέτει ένα μικρό μέρος των μετοχών της Λίβερπουλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεμπρόν Τζέιμς

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάικλ Τζόρνταν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ