Ο Κλέι Τόμπσον έκανε φανταστική εμφάνιση και ξεπέρασε τον Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Κλέι Τόμπσον μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που ταλαιπωρήθηκε έχει ξαναπατήσει εδώ και μερικές εβδομάδες τα παρκέ του NBA. Ο άσος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μολονότι απουσίαζε δύομιση χρόνια από την αγωνιστική δράση…έχει βρει ταχύτατα τον ρυθμό του.

Απόδειξη αυτού που σας λέμε είναι η εμφάνισή του κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς. Οι «πολεμιστές» επικράτησαν 126 – 114, με τους Κλέι Τόμπσον και τον Στεφ Κάρι να είναι φανταστικοί.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ πέτυχε 23 πόντους με 8/11 σουτ (7/9τριπ.), οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη κυρίως χάρη στο πρώτο ημίχρονο. Τότε που  προηγήθηκαν με 19 πόντους διαφορά και δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους αντιπάλους τους, παρά την προσπάθεια τους στην τρίτη περίοδο. Επίσης μοίρασε και 7 ασίστ.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι ότι τους 20 πόντους τους πέτυχε στα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδiού. Είχε 7/7 σουτ και 6/6 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Με αυτή την επίδοση ξεπέρασε τον Κόμπι Μπράιαντ στην 20 θέση των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα. Ο 32χρονος σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έφτασε τα 1829 και συνεχίζει, ενώ ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς σταμάτησε στα 1827.

Η εμφάνιση του σχολίαστηκε στα social media ενώ ο πρώην συμπαίκτης του, Φέστους Εζέλι έδειξε το θαυμασμό και το σεβασμό του για το επίτευγμα του Τόμπσον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ