Το φετινό καλοκαίρι στη free agency του ευρωπαϊκού μπάσκετ ήταν πολύ ενδιαφέρον και δραστήριο για τον Κέβιν Πάντερ μετά τη περυσινή εξαιρετική σεζόν που είχε με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία και στην Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός shooting guard προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, αλλά τελικά χάρη στη παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν Βελιγραδίου και […]

Το φετινό καλοκαίρι στη free agency του ευρωπαϊκού μπάσκετ ήταν πολύ ενδιαφέρον και δραστήριο για τον Κέβιν Πάντερ μετά τη περυσινή εξαιρετική σεζόν που είχε με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία και στην Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός shooting guard προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, αλλά τελικά χάρη στη παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν Βελιγραδίου και λόγω του πολύ υψηλού συμβολαίου που του πρόσφεραν οι Σέρβοι τελικά επέλεξε να συνεχίσει εκεί τη καριέρα του στην Αδριατική Λίγκα και στο EuroCup.

Μάλιστα ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στις πρώτες του δηλώσεις κατά την έναρξη της προετοιμασίας της Παρτιζάν στάθηκε στην απόφαση που πήρε, στο ρόλο που έπαιξε σε αυτήν ο Ζοτς, αλλά και στο ντέρμπι με την πρώην ομάδα του τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Κέβιν Πάντερ:

Για το νέο κεφάλαιο στη καριέρα του: “Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος. Η ομάδα δείχνει εξαιρετική. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε”.

Για τη συνομιλία του με τον Ζοτς: “Ήταν κάτι σπουδαίο για εμένα. Άπαντες στην Ευρώπη ξέρουν ποιος είναι. Όταν σε θέλει εκείνος και έχετε την ευκαιρία να χτίσετε κάτι νέο, δεν μπορείς να πεις “όχι”.

Για την ιστορία του συλλόγου: “Ξέρουμε την ιστορία της ομάδας. Ήρθα εδώ λόγω του προπονητή και του οράματος που υπάρχει. Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση”.

Για το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα: “Δεν έχω αμφιβολία πως η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική. Ανυπομονώ να τη ζήσω, είμαι έτοιμος”.

Για τους προσωπικούς του στόχους: “Θέλω να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται. Αυτός είναι ο βασικός στόχος, να κερδίσω ό,τι παραπάνω μπορώ”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ABA League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurocup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ