Άλλη μια… Ευρωλιγκάτη μεταγραφή πάει να κλείσει ο Παναθηναϊκός που ανεβάζει ταχύτητες στο θέμα του σέντερ.

Μετά την μεγάλη μεταγραφή του Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του. Άμεσα ανακοίνωσε και τον Άντριου Άντριους που θα δίνει λύσεις πίσω από τον Γκριγκόνις. Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Αλλά έχουμε και συνέχεια με το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα των πρασίνων, σύμφωνα με το δημοσίευμα του SDNA.

Άλλη μια… Ευρωλιγκάτη μεταγραφή πάει να κλείσει ο Παναθηναϊκός που ανεβάζει ταχύτητες στο θέμα του σέντερ και πάει να πάρει την υπογραφή του έκτου ξένου για την επόμενη σεζόν. Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πολύ δυναμικός Αρτούρας Γκουντάιτις, που δίπλα στον Παπαγιάννη πάει να συνθέσει ένα από τα καλύτερα δίδυμα της τελευταίας δεκαετίας στη θέση του σέντερ.

Οι πράσινοι δουλεύουν την υπόθεση εδώ και δυο εβδομάδες και είναι πολύ πιθανό να έχουμε άμεσες εξελίξεις με τον δεύτερο Λιθουανό, μετά τον Γκριγκόνις.

Ο Γκουντάιτις προέρχεται από δυο σεζόν υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ και άλλη μια στο Μιλάνο με τον Μεσίνα, δείγμα της μπασκετικής φιλοσοφίας που τον ακολουθεί. Παρότι εξετάστηκε σοβαρά και η περίπτωση του Λοβέρν, προτιμήθηκε από την τεχνική ηγεσία και τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού ο Λιθουανός γίγαντας καθώς πιστεύουν ότι κουμπώνει καλύτερα δίπλα στον Παπαγιάννη.

Η σταθερότητα του στα σχεδόν 19-20 λεπτά που έχει κατά μέσο όρο συμμετοχής αποτέλεσαν το «διαβατήριο» του, δεδομένου ότι προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα σε επίθεση και άμυνα.

Τον παίκτη διεκδικούν κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας, ωστόσο ο Γκουντάιτις είχε δείξει εξ αρχής ότι έχει προτίμηση στον Παναθηναϊκό κι είχε ζητήσει από τους ατζέντηδες του να περιμένουν όσο χρειαστεί το τριφύλλι. Το brand name του Παναθηναϊκού συνεχίζει να αποτελεί ελκυστικό προορισμό για παίκτες του υψηλού επιπέδου κι αυτό είναι κάτι που φέτος το καλοκαίρι ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης το καρπώνεται ολοκληρωτικά με επιλογές Ευρωλίγκας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ