Ανέλαβε την «ομάδα του λαού», ξανά ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια.

Ο Όντεντ Κάτας είναι και με τη… βούλα ο νέος προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να ανακοινώνουν την πρόσληψή του.

Ο 47χρονος τεχνικός είχε κοουτσάρει την «ομάδα του λαού» και πριν από δεκατέσσερα χρόνια, ενώ είχε υπάρξει και παίκτης της.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους συμπατριώτες του Ισραηλινούς είναι διάρκειας δύο ετών.

«Αισθάνομαι καλά. Είναι συναρπαστικό. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για την πρόκληση», ανέφερε αρχικά ο Όντεντ Κάτας.

Όπως πρόσθεσε: «Πέρα από τους καλούς ανθρώπους που ήταν εδώ, όσον αφορά στην ένταξη του Ντέιβιντ Μπλατ, νομίζω ότι δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο να ζητήσω από τη Μακάμπι και εμένα ως προπονητή.

Μιλήσαμε για τον ενθουσιασμό, είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι πιο ενθουσιασμένος.

Πιστεύω ότι όλοι όσοι έχουν ζήσει τις μεγάλες Πέμπτες στο γήπεδό μας, δεν είναι κάτι που έρχεται στο μυαλό. Είναι πάντα εκεί και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι συναρπαστικό».

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ χρειάζεται ανανέωση για να εμφανιστεί και πάλι ανταγωνιστική, κάτι που παραδέχθηκε και ο νέος προπονητής της.

«Ας το παραδεχτούμε αυτό, η ομάδα θα πρέπει να κάνει σημαντικές αλλαγές. Υπάρχουν πολλά συναρπαστικά πράγματα που έρχονται.

Θα υπάρξουν πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Είναι αδύνατο να τις μοιραστούμε αυτήν τη στιγμή, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να περιμένουμε στο εγγύς μέλλον».

Όσον αφορά στην επιστροφή του στην ομάδα, συμπλήρωσε: «Είχα πολλές αναμνήσεις στο κεφάλι μου. Μια νοσταλγία.

Έρχομαι με αυτήν την εμπειρία και νιώθω πολύ πιο έτοιμος και, ειδικά, θέλω να αρχίσω να εργάζομαι ώστε οι οπαδοί να μπορούν να πάρουν αυτό που τους αξίζει».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ισραήλ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μακάμπι Τελ Αβίβ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ