Μετά από εισήγηση του Στέφανου Δέδα, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Αμερικανό τόσο στην Μπαχτσεσεχίρ όσο και στη Χολόν, η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον Μάνι Χάρις! Ο Χάρις ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ το 2018 όταν η Ένωση κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Και το BCL ενώ την περσινή σεζόν! Αγωνίστηκε […]

Μετά από εισήγηση του Στέφανου Δέδα, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Αμερικανό τόσο στην Μπαχτσεσεχίρ όσο και στη Χολόν, η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον Μάνι Χάρις!

Ο Χάρις ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ το 2018 όταν η Ένωση κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Και το BCL ενώ την περσινή σεζόν! Αγωνίστηκε στην Κίνα με τη Σεντονγκ, όπου είχε 22.1 πόντους. Με 5,9 ριμπάουντ και 4 ασιστ μέσο όρο σε 22 αγώνες.

Πέρα από το σκοράρισμα, ο Χάρις προσφέρει πολλά και στο ριμπάουντ. Κάτι πολύ σημαντικό για τον Δέδα και στην ΑΕΚ βάλθηκαν να τον κλείσουν το γρηγορότερο! Αν και εφόσον λυθούν τα BAN!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και από την αρχή, η ΑΕΚ πρέπει να λύσει το βασικό πρόβλημα με τα BAN. Πριν αρχίσει τις υπογραφές! 

Φαίνεται πως στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς με άγριες διαθέσεις. Κύπελλο πρωτάθλημα κι Ευρώπη θέλουν δυνατό ρόστερ και οι άνθρωποι της ΑΕΚ το γνωρίζουν καλά. Μετά την μέτρια περσινή σεζόν η Ενωση θέλει περισσότερα. Θέλει να ξαναμπεί στο παιχνίδι των τίτλων. Άραγε…μπορεί;

Κινήσεις σαν αυτή του Μάνι Χάρις λένε πως …ναι!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ