Η ομάδα μπάσκετ του Μπιλμπάο βρήκε μια επαναστατική λύση για να έχει τους φίλους της ομάδας κοντά της. Πάντα σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές για να πάρει την άδεια που χρειάζεται. Είναι πολύ μπροστά λέμε. ‘Έτοιμοι να ταρακουνήσουν για τα καλά τον αθλητικό κόσμο που πλήττεται από τον κορονιοιό είναι η ομάδα μπάσκετ του […]

Η ομάδα μπάσκετ του Μπιλμπάο βρήκε μια επαναστατική λύση για να έχει τους φίλους της ομάδας κοντά της. Πάντα σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές για να πάρει την άδεια που χρειάζεται. Είναι πολύ μπροστά λέμε.

‘Έτοιμοι να ταρακουνήσουν για τα καλά τον αθλητικό κόσμο που πλήττεται από τον κορονιοιό είναι η ομάδα μπάσκετ του Μπιλμπάο. Είχε την πρωτοποριακή ιδέα και μετά από συνεννόηση με τις με τις υγειονομικές αρχές της Ισπανίας και της επαρχίας της Βασκονίας, κατασκεύασε 2.537 ατομικές φούσκες στις κερκίδες του γηπέδου μπάσκετ.

Έτσι η ομάδα του Μπιλμπάο  θα έχει 2.537 θεατές στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Γκιπούθκοα.

Η Μπιλμπάο ενημέρωσε όλους ότι «όλα τα υλικά για να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη φούσκα έχουν ελεγχθεί και είναι ασφαλές για την υγεία. Κάθε θέση θα είναι για έναν και μόνο και δεν θα μπορεί να υπάρξει μετακίνηση».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ