Η αντεπίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που επέστρεψε στον «μαγικό» κόσμο του Instagram.  Μάλιστα μέσα σε δύο ώρες συγκέντρωσε περισσότερους από 35.000 νέους ακόλουθους. Βέβαια, ο ρυθμός με τον οποίο έρχονται τα νέα follows στον λογαριασμό του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Oφείλεται και στον πρωτότυπο διαγωνισμό. Που αποφάσισε να τρέξει στο προφίλ του. Το ονόμασε […]

Η αντεπίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που επέστρεψε στον «μαγικό» κόσμο του Instagram.  Μάλιστα μέσα σε δύο ώρες συγκέντρωσε περισσότερους από 35.000 νέους ακόλουθους. Βέβαια, ο ρυθμός με τον οποίο έρχονται τα νέα follows στον λογαριασμό του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Oφείλεται και στον πρωτότυπο διαγωνισμό. Που αποφάσισε να τρέξει στο προφίλ του.

Το ονόμασε “dpgtarantula7000”. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταγγέλλει πως δεν τον αφήνει να ακολουθήσει άτομα ή να στείλει μήνυμα σε όσους γνωρίζει. Ενώ ο ίδιος ετοιμάζει την αντεπίθεσή του.

Όπως ενημέρωσε μέσω Instagram Story ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο giveaway μετρητών για τους νέους followers του. Το οποίο θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, όπου θα προκύψουν συνολικά 5 νικητές, οι οποίοι θα μοιραστούν 45.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος θα πάρει 20.000 ευρώ μετρητά, ο δεύτερος 10.000 ευρώ μετρητά και οι άλλοι τρεις από 5.000 ευρώ μετρητά.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ