Η Dream Team γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 22 του Σεπτέμβρη, το 1991. Μια ομάδα η οποία θα κυριαρχούσε στους Αγώνες του 1992, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Επικρατώντας με διαφορά 44 πόντων. Μέσο όρο στην διοργάνωση. Ξεκινώντας να παρατηρούμε το ρόστερ της, δεν μπορούμε να μην ξεκινήσουμε από τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών. Τον Μάικλ […]

Η Dream Team γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 22 του Σεπτέμβρη, το 1991. Μια ομάδα η οποία θα κυριαρχούσε στους Αγώνες του 1992, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Επικρατώντας με διαφορά 44 πόντων. Μέσο όρο στην διοργάνωση.

Ξεκινώντας να παρατηρούμε το ρόστερ της, δεν μπορούμε να μην ξεκινήσουμε από τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών. Τον Μάικλ Τζόρνταν των Μπουλς. Προχωρώντας, βλέπουμε  και τους θρύλους του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον των Λέικερς και Λάρι Μπερντ ο οποίος ήταν στην… δύση της καριέρας του.

Δίπλα σε αυτή την εκπληκτική τριπλέτα, ο «Σερ» Τσαρλς Μπάρκλει, ο επίσης άσος των Μπουλς Σκότι Πίπεν, ο σταρ των Νικς Πάτριν Γιούιν, οι «διόσκουροι» των Γιούτα Τζαζ, Καρλ Μαλόουν και Τζον Στόκτον, ο εκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, Κρις Μάλιν των Ουόριορς, ο Κλάιντ Ντρέξλερ των Μπλέιζερς, ο «Ναύαρχος» Ντέιβιντ Ρόμπινσον των Σπερς ενώ την δωδεκάδα συμπλήρωσε ο Κρις Λέτνερ, πρωταθλητής του NCAA με το Ντιούκ το 1991 και το 1992.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάικλ Τζόρνταν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ