Παρουσία 2.000 θεατών θα διεξαχθεί το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Προμηθέα Πατρών.

Το Φάιναλ Φορ επιστρέφει στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, μαζί με τον κόσμο στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού αποφασίστηκε, κατ’ εξαίρεση, ο αριθμός των θεατών να ξεπεράσει το επιτρεπόμενο όριο για αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονται σε κλειστό χώρο.

Έτσι, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πατρών θα παίξουν μπροστά σε γεμάτες κερκίδες στο κλειστό της κρητικής πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, στα Δύο Αοράκια στις 18-20 Φεβρουαρίου, οπότε έχει προγραμματιστεί να γίνουν οι αγώνες, αναμένεται να δώσουν το παρών 2.000 φίλαθλοι. Θυμίζουμε πως στα υπόλοιπα ματς, εντός συνόρων, ο αριθμός δεν υπερβαίνει τους 1.000.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, μπόρεσε ύστερα από διαπραγματεύσεις να εξασφαλίσει τη σχετική ειδική άδεια από την πολιτεία. Το μόνο που απομένει, για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, είναι η έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, ώστε να μπορέσει η ΕΟΚ να προβεί στη συνέχεια στην έκδοση των εισιτηρίων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Προμηθέας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ