Απέκλεισε τη Σολέ και θα παίξει στους «4» με την Ντιζόν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα πλέι οφ στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τρεις ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα ημιτελικά.

Μετά την Πο Ορτέζ και την Ντιζόν και η Βιλερμπάν κατάφερε να περάσει στους «4». Κέρδισε με 84-82 τη Σολέ κι έκανε το 2-1 στις νίκες.

Στο «Αστρομπάλ» βρέθηκαν και οι Γιάννης και Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο για να δουν τον αδερφό τους, Κώστα, ο οποίος όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του.

Πρώτος σκόρερ των νικητών αναδείχθηκε ο Οκόμπο με 17π. Ο Μακουντού με 20π. ξεχώρισε για τους ηττημένους.

Επόμενος αντίπαλος της ASVEL θα είναι η Ντιζόν.

Η Ορτέζ «σκούπισε» με 2-0 νίκες την Μπουλόν Λεβαλουά (77-94, 81-71) και περιμένει τώρα να μάθει την αντίπαλό της στους «4», που θα είναι μία εκ των Μονακό και Στρασμπούρ.

Οι Μονεγάσκοι κέρδισαν με 97-95 στην παράταση στο Στρασβούργο κι έκαναν το 1-1, ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας μετά την ήττα τους με 100-87 στο πρώτο παιχνίδι.

Η πρόκριση στον πρώτο γύρο κρίνεται στις δύο νίκες, αλλά στο δεύτερο γύρο οι ομάδες θα πρέπει να συμπληρώσουν τρεις νίκες για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους τελικούς.

Κάτοχος του τίτλου είναι η Βιλερμπάν, η οποία κατέκτησε πέρυσι το 20ό πρωτάθλημά της. Είναι και η πολυνίκης ομάδα της LNB, με τη δεύτερη Λιμόζ να έχει έντεκα. Ο τελευταίος των «λιμουζό», όμως, χρονολογείται προ καιρού, συγκεκριμένα το 2015.

🔥👀 Giánnis Antetokoúnmpo est présent à l’Astroballe !

👋 @Giannis_An34 🇬🇷#PlayoffsBetclicELITE #LNBextra pic.twitter.com/GHMjrFpgt9

— LNB (@LNBofficiel) May 29, 2022

Elie Okobo. C’est (encore) le tweet. 👑#PlayoffsBetclicELITE #LNBextra @ElieOkobo_0 x @LDLCASVEL pic.twitter.com/Z6vL1r31nu

— LNB (@LNBofficiel) May 29, 2022

🦄 Le V est déterminé !

2 paniers de suite à 3 PTS pour Victor Wembanyama 🇫🇷#PlayoffsBetclicELITE #LNBextra @vicw_32 x @LDLCASVEL pic.twitter.com/Ij2KWBvhwp

— LNB (@LNBofficiel) May 29, 2022

🔨😤 LE POSTER, LA VENGEANCE DE YOUSSOUPHA FALL ! #PlayoffsBetclicELITE #LNBextra @youssoupha019 x @LDLCASVEL https://t.co/D0liQwLrll pic.twitter.com/0CesMj3MMh

— LNB (@LNBofficiel) May 29, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γαλλία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βιλερμπάν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ