Τα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών για το Μουντομπάσκετ 2023 πλησιάζουν με την Ελλάδα να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Όχι όμως και η Σερβία!

Τα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών για το Μουντομπάσκετ 2023 πλησιάζουν με την Ελλάδα να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Όχι όμως και η Σερβία!

Μία εκ των μεγάλων δυνάμεων παγκοσμίως στο μπάσκετ δεν έχει πάρει ακόμα και μαθηματικά το εισιτήρια για τα γήπεδα της Ασίας. Μπορεί βέβαια οι πιθανότητες να είναι υπέρ τους όμως πηγαίνουν προσεκτικοί στα εναπομείναντα ματς.

Οι Σέρβοι αντιμετωπίζουν την Ελλάδα και την Μ.Βρετανία και θέλουν μόλις μία νίκη για να προκριθούν. Γι’αυτόν τον λόγο ο Σβέτισλαβ Πέσιτς επέλεξε 24αδα με έντονο το στοιχείο των παικτών που αγωνίζονται στην Euroleague.

Αναλυτικά η 24άδα που επέλεξαν οι «πλάβι»: Ντανίλο Άντζουσιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ούρος Τριφούνοβιτς (Παρτιζάν), Ντούσαν Μπέσλατς (Βοϊβοντίνα), Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς (Προμηθέας), Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Νίκολα Μιλουτίνοφ (ΤΣΣΚΑ), Όγκνιεν Ντόμπριτς, Λούκα Μίτροβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μάρκο Γκούντουριτς (Φενέρμπαχτσε), Όγκνιεν Γιάραμαζ (Μπάγερν), Μάρκο Γέρεμιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Στέφαν Γιόβιτς, Μπόρισα Σίμανιτς (Σαραγόσα), Βασίλιε Μίτσιτς, Φίλιπ Πετρούσεφ (Εφές), Ντούσαν Μίλετιτς (Τζιρόνα), Αλέκσα Ραντάνοφ (Περιστέρι bwin), Μάρκο Πετσάρσκι (Μόρναρ), Ντούσαν Ρίστιτς (Γαλατάσαραϊ), Αλέκσα Ουσκόκοβιτς (Μέγκα Μπάσκετ).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για FIBA World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Σερβίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ