Μια χαλαρή και απολαυστική βραδιά ήταν η χθεσινή (23/8) για τα μέλη της Εθνικής Ανδρών και τις οικογένειές τους

Λίγο πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις για την Εθνική Μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου, αλλά και για το Eurobasket είχαμε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης για τους παίχτες και τις οικογένειες τους.

Μια χαλαρή και απολαυστική βραδιά ήταν η χθεσινή (23/8) για τα μέλη της Εθνικής Ανδρών και τις οικογένειές τους και σήμανε το άτυπο… ξεπροβόδισμα της διοίκησης της Hellenic BasketBall Federation πριν τις επίσημες υποχρεώσεις για τα Προκριματικά του FIBA Basketball World Cup και για το FIBA EuroBasket.

Μεγάλοι και μικροί απόλαυσαν την παρέα, τα εδέσματα, την επιβλητική θέα του Παρθενώνα από το υπέροχο roof garden και την εξαιρετική φιλοξενία όλων των ανθρώπων του ξενοδοχείου COCO-MAT Athens BC Coco-Mat Hotel BC Athens και γέμισαν μπαταρίες για την πολύ απαιτητικό μήνα που ακολουθεί.

To trailer για το Eurobasket

H αναμέτρηση για το Eurobasket έχει ξεκινήσει και η FIFA έδωσε στην δημοσιότητα το τρέιλερ για το επερχόμενο Eurobasket με πρωταγωνιστές τους παιχταράδες της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι το Eurobasket κάνει πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου και η Εθνική μας ξεκινάει μια ημέρα μετά κόντρα στην Κροατία (2/8-18:00).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για FIBA World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ