Ο προπονητής του Άρη, Σβι Σερβ που κατέκτησε τον πρώτο μπασκετικό Ευρωπαϊκό τίτλο του συλλόγου στο Τορίνο έναντι της Εφές Πίλσεν με 50-48 μίλησε στο σημερινό Gala στο θέατρο Ολύμπιον κάνοντας λόγο για τον τότε τίτλο αλλά και για τα σημερινή κατάσταση του Άρη. Αναλυτικά όσα είπε “Ευχαριστώ τους διοργανωτές και τον κόσμο που μας […]

Ο προπονητής του Άρη, Σβι Σερβ που κατέκτησε τον πρώτο μπασκετικό Ευρωπαϊκό τίτλο του συλλόγου στο Τορίνο έναντι της Εφές Πίλσεν με 50-48 μίλησε στο σημερινό Gala στο θέατρο Ολύμπιον κάνοντας λόγο για τον τότε τίτλο αλλά και για τα σημερινή κατάσταση του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε

“Ευχαριστώ τους διοργανωτές και τον κόσμο που μας προσκάλεσαν απόψε και μας έκαναν την τιμή να είμαστε εδώ. Ομάδα που δεν τιμά την ιστορία της, Δεν έχει μέλλον… και Ο Άρης έχει μέλλον. Έχω διπλή ιστορία με τον Άρη. Είχα έρθει πρώτα ως προπονητής της Μακάμπι για να παίξω κόντρα στον Άρη του Ιωαννίδη. Όταν ανέλαβα ήταν μια τρελή χρονιά αλλά πήγαμε στον τελικό και πήραμε το κύπελλο. Με όσα έγιναν βέβαια, πήραμε το τρόπαιο στα αποδυτήρια. Τώρα πρέπει να γίνουν τα σχέδια ώστε ο Άρη να γυρίσει στην Ευρωλίγκα. Ασχολούμαι με το μπάσκετ 24 ώρες και με ρωτούν που είναι ο Άρη”

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ