Μια από τις ακριβές ομάδες της Ευρωλίγκας η Μπαρτσελόνα περιμένει τη μεγάλη επιστροφή του σπουδαίου Πάου Γκασόλ στον σύλλογο, μετά από 20 χρόνια παρουσίας στο NBA. Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους πρόσφερε μια θέση στο ρόστερ στον 40χρονο πλέον Γκασόλ, ο οποίος μετά από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας (λόγω τραυματισμών) ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παρκέ. Αλλά […]

Μια από τις ακριβές ομάδες της Ευρωλίγκας η Μπαρτσελόνα περιμένει τη μεγάλη επιστροφή του σπουδαίου Πάου Γκασόλ στον σύλλογο, μετά από 20 χρόνια παρουσίας στο NBA.

Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους πρόσφερε μια θέση στο ρόστερ στον 40χρονο πλέον Γκασόλ, ο οποίος μετά από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας (λόγω τραυματισμών) ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παρκέ.

Αλλά τι λέει ο ίδιος ο παίχτης;

Ο πολύπειρος σέντερ είπε πως αν τελικά ξανά πατήσει και πάλι παρκέ θα είναι μόνο για τους «μπλαουγκράνα».  Είναι σε διαρκή σκέψη για να πάρει την απόφαση του.

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου να αγωνίζεται άλλη ομάδα στην Ευρώπη πέραν της Μπαρτσελόνα. Δεν θα έβγαζε νόημα. Εξαρτάται από εμένα και την οικογένειά μου, συναναστρεφόμαστε με το άθλημα που αγαπώ πολλά χρόνια, και έχει γίνει ένα μέρος της ζωής μου που δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Πήρα τον χρόνο μου μετά το Τόκιο να το σκεφτώ και να απομακρυνθώ από τα πράγματα. Αν συνεχίσω να παίζω, παίρνω μεγάλο ρίσκο καθώς έχω πιέσει το σώμα μου αρκετά. Πρέπει να δω τα θετικά και τα αρνητικά.

Μου έχουν μείνει μερικοί ακόμα… γύροι, αλλά η σταθερότητα είναι κάτι που δεν είχαμε στην οικογένειά μου. Υπάρχουν μέρες που θέλω να προπονούμαι και άλλες που δεν το βλέπω τόσο πολύ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ισπανία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ