Αντίδραση επιτέλους για τον Παναθηναϊκό που μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε την Μπάγερν με 83,76. Από την αρχή μπήκε δυνατά και κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλος με κορυφαίους τους Νέντοβιτς και Σαντ Ρος. Δεν ικανοποίησε η Μπάγερν των πολλών λαθών. Παναθηναϊκός- Μπάγερν 83-76 Επιτέλους τον είδαμε να να παίζει άμυνα, να  κυνηγάει κάθε φάση, να […]

Αντίδραση επιτέλους για τον Παναθηναϊκό που μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε την Μπάγερν με 83,76. Από την αρχή μπήκε δυνατά και κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλος με κορυφαίους τους Νέντοβιτς και Σαντ Ρος. Δεν ικανοποίησε η Μπάγερν των πολλών λαθών.

Παναθηναϊκός- Μπάγερν 83-76

Επιτέλους τον είδαμε να να παίζει άμυνα, να  κυνηγάει κάθε φάση, να διεκδικεί κάθε κατοχή, και  έβγαλε ενέργεια.

Έτσι, το «τριφύλλι» επανήλθε στις νίκες μετά από 4 ήττες, ανέβηκε στο 3-6 και ανέκτησε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

Πρώτος σκόρερ ο Νεμάνια Νέντοβιτς (17 πόντοι αλλά και 6 ασίστ). Πολύ μεγάλη δουλειά έκανε ο Σαντ Ρος  (14 πόντοι- 6 ριμπάουντ- 5 ασίστ και 4 κλεψίματα) που ήταν το άλφα και το ωμέγα στην άμυνα. Από 12 πόντους Παπαγιάννης και Παπαπέτρου, θετικός ο Μπεντίλ.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός και με «όπλο» την άμυνά του είχε καταφέρει να επιβάλει το παιχνίδι του.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με 5-10 στο 3’, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με σερί 13-0 και άλλαξαν την εικόνα του ματς έχοντας προβάδισμα με 18-10, ενώ έφτασαν να προηγούνται και με 13 πόντους διαφορά (35-22 στο 16’).

Παναθηναϊκός - Μπάγερν 83-76: Kατατρόπωσε τους Βαυαρούς και πήρε ανάσα -  Messinia Live

Η Μπάγερν αντέδρασε ασφαλώς και με τους Μπάλντγουιν, Λούσιτς μείωσε σε 35-27 στο 17’ εκμεταλλευόμενη κάποια λάθη κυρίως του Μποχωρίδη.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός ξανά με την άμυνά του αφετηρία κράτησε και τελείωσε το πρώτο μέρος με 44-35, έχοντας 12 ασιστ και 6 λάθη με τους αντιπάλους του να έχουν 11 λάθη και 5 ασίστ.

Η Μπάγερν στη συνέχεια πέρασε τη μπάλα στο… βάθος της ρακέτας και εκμεταλλεύτηκε την ικανότητα του Ρέινολντς να κάνει… ο, τι θέλει τον Παπαγιάννη.

Ετσι κατάφερε να μειώσει σε 48-42 στο 24’ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι (72-70 στο 37’)!

Ο Παπαπέτρου στο 1.10’’ πριν το τέλος έκανε το 79-70 για τον Παναθηναϊκό και στα 39’’ ο Ζίπσερ μείωσε σε 79-73, αλλά στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός με τον Νέντοβιτς να παίρνει σωστές αποφάσεις έφτασε στην επικράτηση με το τελικό 83-76.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ