Ο Ολυμπιακός και μαθηματικά έμεινε εκτός «8άδας» αφού ηττήθηκε (71-76) από την Φενέρμπαχτσέ μέσα στο ΣΕΦ. Ένα παιχνίδι στο οποίο έχανε καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης πήγε να κάνει την επική ανατροπή αλλά τελικά όταν ξύπνησε ήταν αργά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης αποκάλυψε πως τη νέα χρονιά στην ομάδα θα […]

Ο Ολυμπιακός και μαθηματικά έμεινε εκτός «8άδας» αφού ηττήθηκε (71-76) από την Φενέρμπαχτσέ μέσα στο ΣΕΦ. Ένα παιχνίδι στο οποίο έχανε καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης πήγε να κάνει την επική ανατροπή αλλά τελικά όταν ξύπνησε ήταν αργά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης αποκάλυψε πως τη νέα χρονιά στην ομάδα θα μείνουν τουλάχιστον τρείς ξένοι. Ποιοι είναι αυτοί; Αναφερόμαστε φυσικά στους ΜακΚίσικ (ο οποίος μάλιστα πρόσφατα ανανέωσε και το συμβόλαιό του…), στον Χασάν Μάρτιν (που υπολογίζει για 2η λύση ο Έλληνας τεχνικός…) και τέλος τον Ζαν Σάρλ. Τον Γάλλο τον θέλει για ρολίστα μεταξύ «4» και «5». Τον θέλει για ειδικές αποστολές, αφού για τον σκοπό που αποκτήθηκε δεν τα πήγε η αλήθεια είναι και άσχημα. 

Τώρα όσο αφορά αυτούς που θα αποχωρήσουν πρώτος και καλύτερος είναι ο Έλις, θα ακολουθήσει ο Χάρισον, ενώ την «3άδα» θα κλείσει ο Τζένκινς. Δεν άφησαν κάτι θετικό, οι προσδοκίες ήταν υψηλές αλλά δεν έδωσαν τα αναμενόμενα. 

Από κει και πέρα όμως πολλά έχουν ακουστεί ήδη για μεταγραφές. Θα ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά! Θα μείνουν Σπανούλης και Πρίντεζης; Εμείς θα πούμε ναι και στους δύο. Με λιγότερο χρόνο αλλά θα μείνουν. 

Τώρα για τον παίκτη ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κώστα Σλούκα αναμένεται να είναι δυνατό όνομα. Ήδη έχουν ακουστεί οι Λόιντ και Τάιλερ Ντόρσει. Εμείς θεωρούμε πιο εφικτή την επιλογή του 2ου για πολλούς λόγους. Όχι μόνο επειδή έχει Ελληνικό διαβατήριο, αλλά και επειδή πρόκειται για παίκτη ο οποίος μπορεί να ταιριάξει με Σλούκα μαζί. 

Ο Έλληνας τεχνικός θα κρατήσει τον Λαρεντζάκη για ειδικές αποστολές και τον ρόλο του «εξολοθρευτή», δεν θα την πατήσει να πάρει παίκτη τύπου Τζένκινς, οπότε εκεί αναμένεται να δώσει έμφαση σε κάποιον που ναι μεν να μπορεί να παίξει άμυνα, αλλά να μπορεί παράλληλα να δημιουργήσει κι όλας. Ο Σπανούλης είπαμε, έχει μεγαλώσει θα μείνει αλλά όχι με πολύ χρόνο. 

Πάμε παρακάτω. Θα γίνει κίνηση για ψηλό, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα αλλάξει πλεύση και θα ψάξει λύση σε παίκτη που να είναι αθλητικός και να μπορεί να παίξει το Pick’ n roll. Ακούστηκε ο Τζός Νέμπο, κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι έχει κλείσει για καλοκαίρι, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Μπαρτζώκας δεν θα πάει πάλι σε λαχείο. Θα πάει σε πιο ψαγμένη επιλογή. Αυτό που το καλοκαίρι φαντάζει σίγουρο, ότι θα έχει και 3ο ψηλό στο ρόστερ. Μπορεί να μείνει, μπορεί και όχι ο Κουφός, αλλά ο παίκτης που θα πάρει θα έχει τέτοια χαρακτηριστικά. Για 3η λύση όμως ο Έλληνας ψηλός έχει πιθανότητες πάντως.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα γίνει κάποια κίνηση. Στο «4» με Βεζένκοφ, Πρίντεζη, Ζαν Σάρλ είναι υπερ πλήρεις, ενώ και με την επιστροφή του Παπανικολάου στη θέση «3» θα μονιμοποιήσει και εκεί τον ΜακΚίσικ οπότε δεν υπάρχει κάποια άλλη κίνηση να γίνει.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί για το τέλος, ότι ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έχει διάθεση να ρίξει χρήμα στις μεταγραφές, να κάνει την… έκπληξη, και γιατί όχι να προκαλέσει και αίσθηση στην Ευρώπη. Με λυμένα τα προβλήματα πλέον και τυπικά των αδερφών Αγγελόπουλων όλα είναι πιθανά και αναμένουμε ένα έντονο μεταγραφικό καλοκαίρι από πολλές πλευρές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ