Ο Παναθηναϊκός στην συνάντηση με το Μιλάνο εμφανίστηκε σαν ένας κανονικός Παναθηναϊκός και τον Βοβορα να κατεβάζει ένα λογικό σχήμα, αλλά δυστυχώς σήμερα υπέστη μια κακή ήττα εντός από την Ζάλγκιρις έπειτα από μια μέτρια εμφάνιση και αρχίζει να ξεχνάει οτιδήποτε καλό για την φετινή χρονιά στην Euroleague με το ρεκόρ του στπ 4-8. Παναθηναϊκός […]

Ο Παναθηναϊκός στην συνάντηση με το Μιλάνο εμφανίστηκε σαν ένας κανονικός Παναθηναϊκός και τον Βοβορα να κατεβάζει ένα λογικό σχήμα, αλλά δυστυχώς σήμερα υπέστη μια κακή ήττα εντός από την Ζάλγκιρις έπειτα από μια μέτρια εμφάνιση και αρχίζει να ξεχνάει οτιδήποτε καλό για την φετινή χρονιά στην Euroleague με το ρεκόρ του στπ 4-8.

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις 69 – 81

Επιστροφή στις τραγικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, αλλά και με τραγικό τον Βόβορα ειδικά στο τέλος του παιχνιδιού που ήταν σαν να είχε χάσει εντελώς τον αγώνα. Aδυνατούσε να περιορίσει την δράση των φιλοξενούμενων από τα 6μ75 και μοιραία έπεσε στο καναβάτσο από μια ομάδα που μετρούσε έξι σερί ήττες. Όαση ο Παπαγιάννης και κάπως ο Μήτογλου.

Παναθηναϊκός- Ζαλγκίρις 69-81: Πέταξε στα σκουπίδια τη νίκη στο Μιλάνο |  sportime.gr

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στα πρώτα λεπτά (4-4), αλλά η Ζαλγκίρις χάρη στο 4/4 στα τρίποντα του Γκριγκόνις και με ένα επί μέρους σκορ 20-8, είχε προβάδισμα δώδεκα πόντων στο τέλος της πρώτης περιόδου (24-12). Ο Παναθηναικός προσπάθησε να μειώσει την διαφορά (32-26), αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά με δέκα πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (43-33).

Με ένα επί μέρους σκορ 17-7, ο Παναθηναικός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (50-50), αλλά η Ζαλγκίρις με δέκα σερί πόντους ξέφυγε στο τέλος της τρίτης περιόδου (60-50). Οι φιλοξενούμενοι έχτισαν μια διαφορά γύρω από αυτό το σκορ και ήταν μπροστά ακόμη και με 15 πόντους (67-52). Η Ζαλγκίρις τελικώς νίκησε τον Παναθηναικό με 81-69.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Βόβορας): Μακ 10 (3/4 τρίποντα, 4 ασίστ), Παπαγιάννης 10 (11 ριμπάουντ), Μποχωρίδης 2 (1/5 σουτ), Παπαπέτρου 10 (2/6 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 6/6 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Κασελάκης, Φόστερ 2, Νέντοβιτς 12 (2/3 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ασίστ), Γουάιτ 7 (1), Μήτογλου 9 (1), Μπεντίλ, Σαντ Ρος 7 (1/3 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/2 βολές).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζαλγκίρις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ