Πολλά θα δούμε όσο διαρκεί η κατάσταση με τον κορονοιό που έχει φέρει πολλα προβλήματα στις ομάδες της Euroleague και όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά. Αλλά στην Μπαρτσελόνα δείχνουν ότι φέτος θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή. Μια από τις ακριβές ομάδες της Ευρωλίγκας η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη μεγάλη επιστροφή του σπουδαίου Πάου […]

Πολλά θα δούμε όσο διαρκεί η κατάσταση με τον κορονοιό που έχει φέρει πολλα προβλήματα στις ομάδες της Euroleague και όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά. Αλλά στην Μπαρτσελόνα δείχνουν ότι φέτος θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή.

Μια από τις ακριβές ομάδες της Ευρωλίγκας η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη μεγάλη επιστροφή του σπουδαίου Πάου Γκασόλ στον σύλλογο, μετά από 20 χρόνια παρουσίας στο NBA.

Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους πρόσφερε μια θέση στο ρόστερ στον 40χρονο πλέον Γκασόλ, ο οποίος μετά από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας (λόγω τραυματισμών) ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παρκέ.

Ο Γκασόλ θέλει να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας και η Μπάρτσα θα του δώσει τη δυνατότητα να ξαναβρεί τον αγωνιστικό του ρυθμό.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Γκασόλ θα φτάσει στην Βαρκελώνη για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Όπως επίσης και με τον Μίροτιτς που ήταν συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς και τους Μιλγουόκι Μπακς. Οι Καταλανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση της Euroleague και η προσθήκη του Γκασόλ, που δεν θα κοστίσει τίποτα στον σύλλογο, τους κάνει ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ