Το πίστευαν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον 24χρονο γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Μονακό και θα παίξει στον τελικό του φετινού Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στο Κάουνας.

Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν τους Μονεγάσκους με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος του πρώτου ημιτελικού και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, που θα είναι ο νικητής του ισπανικού ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μιχάλης Λούντζης ανέφερε μετά το τέλος του ματς: «Ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι με πάρα πολύ ένταση, δεν σουτάραμε καθόλου καλά στο ημίχρονο με 9/18 βολές.

Γενικά, όμως, υπήρχε μια αύρα θετική, το πιστεύαμε και το δείξαμε στην τρίτη περίοδο όταν τα δώσαμε όλα. Έμεινε άλλο ματς μεθαύριο.

Δεν νιώθαμε ότι μπορούμε να το χάσουμε το ματς με την ενέργεια που βγάζαμε και πιστεύαμε στους εαυτούς μας.

Στη φετινή Ευρωλίγκα έχουμε την καλύτερη άμυνα, κάτι που δεν δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να χαλάρωσαν λίγο και αυτοί με τη διαφορά.

Με την ίδια διάθεση θέλουμε να μπούμε την Κυριακή. Η πίεση δεν υπήρχε, είχαμε άγχος λόγω του Φάιναλ Φορ, αλλά το ότι είμαστε εδώ είναι επιτυχία.

Στο τέλος της ημέρας θέλουμε να είμαστε καλά με τους εαυτούς μας. Έτσι θα μπούμε και την Κυριακή, με την ίδια διάθεση. Έχει μείνει ένα παιχνίδι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ