Όλα όσα δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα για την EuroLeague:

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 68-77: Πάλεψε, όμως δεν τα κατάφερε! 

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε, εξάντλησε όλες τις πιθανότητες που είχε, έφτασε κοντά στη νίκη όταν προηγήθηκε με 59-66 στο 35’ αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο… κλάταρε. Και η Μπαρτσελόνα έκανε το 2/2 επικρατώντας με 68-77.

Γουόκαπ: «Δε θα σουτάρω περισσότερο, δεν είναι αυτή η δουλειά μου»

Όλα όσα δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα για την EuroLeague:

«Ήταν η εκτέλεσή μας στα τελευταία πέντε λεπτά. Δεν παίξαμε καθόλου καλά εμείς, έβαλαν μεγάλα σουτ εκείνοι. Και αυτό μας έκανε ζημιά. Δεν είχαμε συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Σίγουρα είχαμε κούραση και ελλείψεις, αλλά στο τέλος θα έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές» είπε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Για τις απουσίες είπε: «Σίγουρα είχαμε αγωνιστικά θέματα αλλά δεν είναι δικαιολογία. Αυτό. Ήμασταν μπροστά στο σκορ στο τελευταίο πεντάλεπτο και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Αλλά παίξαμε… άτσαλα. Δεν κάναμε όσα θέλαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει».

Για τη δική του απόδοση σχολίασε: «Είναι δύσκολο για τον πλέιμεικερ. Παίρνει αποφάσεις, βάζει και τους άλλους στο παιχνίδι. Σίγουρα έβαλα κάποια σουτ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο πλέιμεικερ πρέπει να είναι ηγέτης».

Για τη «διαβολοβδομάδα» δήλωσε: «Αυτό που θα άλλαζα στο παιχνίδι είναι η κίνησή μας στην επίθεση και οι επιλογές μας. Κάνουμε πολλά λάθη και πρέπει να το διορθώσουμε».

Για το αν θα σουτάρει περισσότερο: «Όχι δε θα σουτάρω περισσότερο. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Πρέπει να βάζω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι. Είμαι καλός σε αυτό. Πήρα περισσότερα σουτ σήμερα, αλλά αυτό έτυχε. Θα δούμε τι δεν κάναμε σωστά και θα το διορθώσουμε».

Για τις ευθύνες που έχει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Δεν είναι εύκολο αλλά είναι κάτι που μου αρέσει. Ο Λούντζης ήταν πολύ καλός σήμερα. Έκανε πολλή καλή δουλειά. Θα γυρίσει και ο Γκος και θα είναι πιο εύκολα όλα. Τώρα έπρεπε να γίνει έτσι. Πάντα κάνω αυτό που πρέπει».

Γκριμάου: «Ξέρουμε πώς παίζει ο Ολυμπιακός με τον Μπαρτζώκα»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ