H Euroleague μετράει ώρες πλέον για την έναρξη της νέας χρονιάς

H Euroleague μετράει ώρες πλέον για την έναρξη της νέας χρονιάς, με τους ανθρώπους της διοργάνωσης να φέρνουν στο νέο πρωτάθλημα αλλαγές που θα ταράξουν τις ισορροπίες…

Το φάουλ που σημειώνεται στα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα, της κανονικής διάρκειας, δεν θα δίνει πλέον δύο βολές αλλά μία βολή. Θα είναι κάτι λιγότερο από αντιαθλητικό φάουλ, κάτι που ισχύει επίσης και στην FIBA.
Στα δύο τελευταία λεπτά της παράτασης ή της κανονικής διάρκειας, έπειτα από τάιμ-άουτ ,ο προπονητής μπορεί να επιλέξει από πιο σημείο θα γίνει επαναφορά. Αν επιλέξει την γραμμή του κέντρου τότε πρέπει να επιλέξει αν θα μπορεί να γίνει επαναφορά από τα 9 μέτρα ή αριστερά και δεξιά του παρκέ.
Οι διαιτητές θα έχουν δικαίωμα να σταματούν τον αγώνα αν υπάρχει act of violence. Ένας νέος κανονισμός ο οποίος εναρμονίζεται με αυτόν της Φίμπα. Κάτι που είδαμε και στους τελικούς του πρωταθλήματος της περσινής σεζόν.
Τέλος οι προπονητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν challenge. Aν και εφόσον έχουν το δικαίωμα χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί ή προϋποθέσεις σε κάποιο χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ