Κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και 4 χρόνια ο Γιαμπουσέλε!

Κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και 4 χρόνια ο Γιαμπουσέλε! Η Παρτιζάν έκανε και πάλι το θαύμα της απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον δεύτερο αγώνα τους για τα φετινά πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κέρδισαν ξανά τη «βασίλισσα» στο «Wizink Center», αυτήν τη φορά με… διακοπή υπέρ τους 1.40’ πριν από τη λήξη κι ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 95-80.

Όπως αναφέρει η «AS», τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στην Παρτιζάν εμπίπτουν στην παράγραφο 28 του κανονισμού της Euroleague, κάτι που για τον Γιαμπουσέλε μπορεί να επιφέρει ποινή ακόμα και για 4 χρόνια!

Το σενάριο μπορεί να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, αφού αν αποδειχθεί ότι ο τραυματισμός του Ντάντε Έξουν προκλήθηκε από τη λαβή του Γιαμπουσέλε, τότε η 4ετής τιμωρία δεν θα είναι κάτι το απίθανο.

Ο Γάλλος άσος με ανάρτησή του ζήτησε συγγνώμη από τον Αυστραλό άσο της Παρτιζάν, όμως η ενέργειά του σίγουρα δεν θα περάσει ατιμώρητη και μένει να φανεί πόσο σοβαρό θα κριθεί το παράπτωμά του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ