Μετά την ήττα από την Ζενίτ, μάλλον ΚΑΙ από την Ζενίτ ο ΠΑΟ έπρεπε να μαζέψει ό,τι μπορεί από το κομμάτια του. Να ανασυνταχθεί και να προσπαθήσει μήπως και επαναφέρει κάτι από αυτό που θύμιζε την πάλαι πότε ισχυρή ομάδα της δυναστείας του Παύλου. Σήμερα μετά από καιρό έπαιξε ορθολογικό μπάσκετ και μετά από καλή […]

Μετά την ήττα από την Ζενίτ, μάλλον ΚΑΙ από την Ζενίτ ο ΠΑΟ έπρεπε να μαζέψει ό,τι μπορεί από το κομμάτια του. Να ανασυνταχθεί και να προσπαθήσει μήπως και επαναφέρει κάτι από αυτό που θύμιζε την πάλαι πότε ισχυρή ομάδα της δυναστείας του Παύλου. Σήμερα μετά από καιρό έπαιξε ορθολογικό μπάσκετ και μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε πολύ εύκολα την Βιλερμπάν.

Παναθηναϊκός – Βιλερμπαν 88 – 71

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην 6η του νίκη στη φετινή του νίκη, επικρατώντας της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ με 88-71.

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν 88-71 | SDNA

Ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την άμυνά του στο δεύτερο μέρος (δέχθηκε μόλις 29 πόντους) περιόρισε τη ζημιά που είχε πάθει στο πρώτο ημίχρονο από τα λάθη του και τα επιθετικά ριμπάουντ των Γάλλων κι έτσι κεφαλαιοποίησε την ΤΡΟΜΕΡΗ επιθετική παρουσία του Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος (33π) απείλησε το ρεκόρ καριέρας του (39) καθώς είχε 18 πόντους από το ημίχρονο ενώ ακόμα μοίρασε 6 ασίστ. Σούπερ και πάλι το δίδυμο Παπαγιάννη- Μήτογλου με τον τελευταιο να παίζει μόνο στο «4».

Επόμενο ματς για το Τριφύλλι είναι με τη Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (15/01, 19:00).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ