Ναι, μην ξεκινάτε να λέτε ότι είναι υπερβολικό αυτό που γράφω. Τσιλάρετε, σχήμα λόγου είναι! Αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει και μια ισχυρή δόση πραγματικότητας, αφού έτσι και αλλιώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με την Βιλερμπάν και η εικόνα που παρουσιάζει μόνο αισιόδοξη δεν είναι. Επιμέλεια: Μίλτος Μεταξάς Μετά […]

Ναι, μην ξεκινάτε να λέτε ότι είναι υπερβολικό αυτό που γράφω. Τσιλάρετε, σχήμα λόγου είναι! Αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει και μια ισχυρή δόση πραγματικότητας, αφού έτσι και αλλιώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με την Βιλερμπάν και η εικόνα που παρουσιάζει μόνο αισιόδοξη δεν είναι.

Επιμέλεια: Μίλτος Μεταξάς

Μετά την ήττα από την Ζενίτ, μάλλον ΚΑΙ από την Ζενίτ ο ΠΑΟ καλείται να μαζέψει ό,τι μπορεί από το κομμάτια του. Να ανασυνταχθεί και να προσπαθήσει μήπως και επαναφέρει κάτι από αυτό που θύμιζε την πάλαι πότε ισχυρή ομάδα της δυναστείας του Παύλου. Έστω ρε παιδί μου την νοοτροπία “του έπαιξα, προσπάθησα αλλά έχασα”. Μέχρι και αυτό πλέον αγνοείται . Αυτό που υποτίθεται ότι ήταν το στοιχείο εκείνο το οποίο ήταν δεδομένο ότι θα αντίκριζαν οι οπαδοί του Τριφυλλιού από την ομάδα τους. Πλέον ούτε αυτό! Δυστυχώς…

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 97-73: Οι Γάλλοι πετούσαν βότσαλα στον ωκεανό, οι  «πράσινοι» χαρταετό! | Ειδήσεις | gazzetta.gr

Εάν κρατάω κάτι από την απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στην Ζενίτ είναι η ακόμα πιο απογοητευτική εικόνα της αποχώρησης του Διαμαντίδη από τον παρκέ του ΟΑΚΑ όταν ο “Εξάστερος” έτρωγε 22 πόντους στο κεφάλι. Και δικαίως!! Πόσα να αντέξει ο άνθρωπος??

Και ο Κάτας να έρθει ρε παιδιά, τι θα αλλάξει? Δηλαδή τι? Θα φτιάξει την σαρδέλα και θα την πουλήσει αστακό. Αυτό μπορούν, αυτό παίζουν τα παιδιά του ΠΑΟ. Η φανέλα ξεθώριασε και μίκρυνε επικίνδυνα. Στόχος και σκοπός πλέον να μην ξεφτιλιστούν.

Εύχομαι αύριο τουλάχιστον να ανταποκριθεί στην πρόκληση και να κερδίσει το θηρίο που ακούει στο όνομα Βιλερμπάν. Μέχρι και αυτό δύσκολο είναι δεδομένων των αναλογιών. Ομάδα που κάποτε απλά θα ερχόμενη στο ΟΑΚΑ θα προσπαθούσε αντί να φάει 30 στο κεφάλι να φύγει μόνο με -20, σήμερα θα έρθει στην Αθήνα διεκδικώντας το ματς. Στην τελική γιατί, όχι? Τι καλύτερο διαθέτουν οι Πράσινοι?

Rise to the occasion που λένε και στο χωριό μου. Το μοναδικό αξιόλογο κομμάτι που έχει να επιδείξει ο ΠΑΟ αυτή την στιγμή είναι η τριάδα Παπαγιάννης- Μήτογλου και Νέντοβιτς. Αυτοί οι τρεις ότι κάνουν. Το κυρίως, που λέμε!! Και οι υπόλοιποι απλά για την γαρνιτούρα. Για την Ευρώπη, μιλάμε πάντα, για να μην ξεχνιόμαστε.

Σε αυτούς πρέπει να βασιστεί αύριο ο ΠΑΟ. Είναι ανεβασμένοι αγωνιστικά και αποτελούν μόνιμη πηγή κινδύνου για οποιαδήποτε ομάδα. Ο Παπαγιάννης εντυπωσιακός. Δουλειά με το τσουβάλι. Σωστές τοποθετήσεις, σκληρό παιχνίδι στην άμυνα. Κυριαρχεί στο κομμάτι των ριμπάουντ και έδειξε  να συνεργάζεται άψογα με τον Σέρβο γκαρντ των Πράσινων. Συμπληρώνει από δίπλα και ο Ντίνος. Ο διεθνής φόργουορντ καταθέτει την ψυχούλα του κάθε φορά που παίζει και πρέπει όλοι να του δώσουμε τα credits. Και μιας που ανέφερα τον Νέντο. Ο Σέρβος δείχνει ότι αποκτά μια σταθερότητα. Επιβεβαιώνει και τον χαρακτηρισμό του σουτέρ μιας και κάθε φορά που βρίσκει λίγο χώρο το μπουμπουνάει. Στεγνά, στην ψύχρα.

Βιλερμπάν: Άλλα 4 κρούσματα κορονοϊού, στον «αέρα» το παιχνίδι | Ειδήσεις |  gazzetta.gr

Το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι: Μπορούν αυτοί οι τρεις να πάρουν παιχνίδι μόνοι τους? Δύσκολο! Θέλουν βοήθειες και πρέπει να τις βρουν. Είναι επιβεβλημένο! Και πρέπει αύριο για μια γαμ@#@νη φορά να ανταποκριθούν και υπόλοιποι.

ΥΓ: Δεν ανέφερα τίποτα για τον Παπαπέτρου. Ο λόγος προφανής! Έγινε αρχηγός και ξαφνικά νομίζει πως μπήκε στα παπούτσια του 3D και του Φρανκ. Να σταματήσει τις μλκς λέω εγώ και να μην τραβάει προσπάθειες από τα μαλλιά προκειμένου να αποδείξει τις ηγετικές του ικανότητες. Χαντακώνει και τους υπόλοιπους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ