Ο Παναθηναϊκός πήγε στο γειτονικό Τελ Αβίβ για τον αγώνα με την Μακάμπι στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, αλλά πλην του Νέντοβιτς οι υπόλοιποι σκόρερ του είχαν μείνει στην Αθήνα. Πέταξε ξανά το πρώτο ημίχρονο για ένα ακόμα αγώνα. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πραγματοποίησε μία από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της καριέρας του, και σίγουρα […]

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο γειτονικό Τελ Αβίβ για τον αγώνα με την Μακάμπι στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, αλλά πλην του Νέντοβιτς οι υπόλοιποι σκόρερ του είχαν μείνει στην Αθήνα. Πέταξε ξανά το πρώτο ημίχρονο για ένα ακόμα αγώνα. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πραγματοποίησε μία από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της καριέρας του, και σίγουρα την καλύτερη στην EuroLeague, που έβαλε 39 πόντους και έδωσε 6 ασίστ.

Μακάμπι – Παναθηναϊκός 89 – 81

Ο “Εξάστερος” δεν μπόρεσε να συνεχίσει με τις νίκες που είχε παρει  στην δική του διαβολοβδομάδα και επέστρεψε στις ήττες. Η Μακάμπι, φέτος, παρουσιάζει αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της αλλά σήμερα μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες επιλογές στην επίθεση, βρήκαν λύσεις από τον Σκότι Γουίλμπεκιν στην τελική ευθεία του αγώνα και από τον Ντράγκαν Μπέντερ σε σημεία – κλειδιά και έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός 89-81 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο Παναθηναϊκός γύρισε από το -15 και μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ένα μεγάλο «θρίλερ», χάρη στην μπασκετική ποιότητα και την ασύλληπτη ικανότητα του Νεμάνια Νέντοβιτς στο σκοράρισμα. Ο «Νέντο» έκανε την… εμφάνιση της ζωής του. Ο σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» είχε 7/9 δίποντα, 7/13 τρίποντα, 4/5 βολές, 6 ριμπάουντ και 45 στην αξιολόγηση, αλλά έμοιαζε «μόνος» επιθετικά. Είναι χαρακτηριστικό πως πέραν του 29χρονου σούτινγκ γκαρντ δεν υπήρχε άλλος διψήφιος παίκτης για τον Γιώργο Βόβορα.

«Δήμιος» για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Σκότι Ουίλμπεκιν, που πήρε… φωτιά στην 4η περίοδο. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ έβαλε 22 πόντους, το τρίποντο – μαχαιριά στο 38′ και βοήθησε πάρα πολύ τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μακάμπι Τελ Αβίβ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ