Ποδαρικό με το αριστερό για τον Παναθηναικό στην Ευρωλίγκα. Τι και αν έφυγε ο Βόβορας. Μια από τα ίδια για τους πράσινους που δεν βρουν να βρουν το φάρμακο τους. Όλες οι ελπίδες πάνε στον Κάτας με την ευχή ότι θα έχει κάποιο μαγικό ραβδί να αλλάξει την δραματική κατάσταση που έχει βρεθεί ο εξάστερος. […]

Ποδαρικό με το αριστερό για τον Παναθηναικό στην Ευρωλίγκα. Τι και αν έφυγε ο Βόβορας. Μια από τα ίδια για τους πράσινους που δεν βρουν να βρουν το φάρμακο τους. Όλες οι ελπίδες πάνε στον Κάτας με την ευχή ότι θα έχει κάποιο μαγικό ραβδί να αλλάξει την δραματική κατάσταση που έχει βρεθεί ο εξάστερος.

O Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, άλλαξε προπονητή, αλλά η προβληματική εικόνα της ομάδας δεν αλλάζει. Το “τριφύλλι” οδεύει στην 5η ήττα του στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις του στην EuroLeague.

Παναθηναϊκός – Ζενίτ 77 – 89

Με το υπηρεσιακό δίδυμο των Χαραλαμπίδη και Γιαπλέ στον πάγκο, οι Πράσινοι πραγματοποίησαν μάλλον τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και ηττήθηκαν πολύ εύκολα με 89-77 από τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ στο ΟΑΚΑ.

Ο πράσινος εφιάλτης συνεχίζεται (Παναθηναϊκός-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 77-89) | SPORTS ROOM

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε κάκιστη άμυνα και ουσιαστικά παραδόθηκε από νωρίς στις ορέξεις των Ρώσων, δίχως να μπορέσει σε κανένα σημείο του αγώνα να παλέψει ουσιαστικά για τη νίκη. Η διαφορά υπέρ της Ζενίτ έφτασε μέχρι και στους 25 πόντους (49-74) στα μέσα της τρίτης περιόδου και μειώθηκε σε τιμητικά για το Τριφύλλι επίπεδα μόνο στο φινάλε, όταν οι Ρώσοι χαλάρωσαν.

Μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό έκαναν οι Γκουντάιτις και Πάνγκος, με 25 και 18 πόντους αντίστοιχα. Για το Τριφύλλι ξεχώρισε ο Παπαπέτρου με 14 πόντους και ο Μήτογλου με 13.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός στο 33′ βρέθηκε να χάνει με σκορ 56-78. Ο GM της ομάδας και παλαίμαχος παίκτης των “πρασίνων”, Δημήτρης Διαμαντίδης, δεν άντεξε από το -22 και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, φανερά προβληματισμένος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ