Ο Παναθηναϊκός στην συνάντηση με την Βιλερμπάν για το εξ ’αναβολής παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα, έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση και διασύρθηκε από την Γαλλική ομάδα αλλά στο Μιλάνο εμφανίστηκε ένας κανονικός Παναθηναϊκός και τον Βοβορα να κατεβάζει ένα λογικό σχήμα. Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 77-80 Σε συνέχεια από την τραγική εμφάνιση με τη […]

Ο Παναθηναϊκός στην συνάντηση με την Βιλερμπάν για το εξ ’αναβολής παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα, έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση και διασύρθηκε από την Γαλλική ομάδα αλλά στο Μιλάνο εμφανίστηκε ένας κανονικός Παναθηναϊκός και τον Βοβορα να κατεβάζει ένα λογικό σχήμα.

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 77-80

Σε συνέχεια από την τραγική εμφάνιση με τη Βιλερμπάν, το Τριφύλλι ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και όντας άνευρο στο πρώτο ημίχρονο, επέτρεψε στην Αρμάνι να φτάσει σε διψήφιες διαφορές (μέχρι και 13 πόντους), δείχνοντας ότι θα πάρει μια εύκολη νίκη.

Παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν εκπληκτικός! Βελτιώνοντας την άμυνά του και αυξάνοντας κατά πολύ την ευστοχία του, έβγαλε πολλούς πρωταγωνιστές, με κύριους τους Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Νέντοβιτς και Μακ, που ουσιαστικά γύρισαν το ματς για να δώσουν τη νίκη στους Πράσινους.

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου (14π., 5ριμπ., 2ασ.) και Νεμάνια Νέντοβιτς (16π.) ήταν εκείνοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους στο τέλος, την ώρα που ο Ντίνος Μήτογλου (14π., 6ριμπ.) ήταν ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας και οι Ουάιτ, Παπαγιάννης εκείνοι που έκαναν την περισσότερη «βρώμικη» δουλειά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ