Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Βελιγράδι να αντιμετωπίσει τον χειρότερο Ερυθρό Αστέρα των τελευταίων ετών, και μάλιστα χωρίς τον σούπερ παίχτη τους και ακόμα τρεις βασικούς. Αλλά κατάφερε να χάσει, αφού με τον Παπαπέτρου μόνο του δεν μπορείς. Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 74 – 71 Ο “Εξάστερος” δεν μπορεί, και κάπου εδώ τέλειωσε η φετινή χρονιά του […]

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Βελιγράδι να αντιμετωπίσει τον χειρότερο Ερυθρό Αστέρα των τελευταίων ετών, και μάλιστα χωρίς τον σούπερ παίχτη τους και ακόμα τρεις βασικούς. Αλλά κατάφερε να χάσει, αφού με τον Παπαπέτρου μόνο του δεν μπορείς.

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 74 – 71

Ο “Εξάστερος” δεν μπορεί, και κάπου εδώ τέλειωσε η φετινή χρονιά του στην Ευρωλίγκα. Με την άμυνα στο πρώτο ημίχρονο απογοητευτική και την επίθεσή του σε όλο το σαραντάλεπτο να παίρνει πολύ χαμηλό βαθμό, έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο συγκλονιστικός Παπαπέτρου και ένα καλό διάστημα 15 λεπτών δεν αρκούσαν στον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι…

Για ένα ημίχρονο (και κάτι παραπάνω), ο Παναθηναϊκός ήταν… αλλού: Χωρίς δίψα, χωρίς άμυνα και με ελάχιστες επιλογές επιθετικά, οι «πράσινοι» επέτρεψαν στον Ερυθρό Αστέρα να κάνει ό,τι θέλει και οι Σέρβοι έδειχναν να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη με σταθερά διψήφιες διαφορές.

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 74-71: Τέταρτη ήττα σε πέντε ματς για τους «πράσινους» - Fosonline

Η… τρέλα του μπάσκετ όμως άλλαξε τα δεδομένα: Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα βελτιώθηκε αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι «έκατσαν» στο προβάδισμά τους και στην τελευταία περίοδο είχαμε παιχνίδι, αλλά…

Με ένα 4-0 στην τελευταία περίοδο οι «πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν σε 57-50 και στη συνέχεια σε 59-52 (στο 32′) δείχνοντας τις προθέσεις τους για να γυρίσουν το ματς. Κύριος εκφραστής ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος πέτυχε 14 από τους 16 τελευταίους πόντους του Παναθηναϊκού βοηθώντας την ομάδα του να ισοφαρίσει σε 68-68 έχοντας επιστρέψει από το -11 (68-57) με σερί 11-0. Παρόλα αυτά η λάθος πάσα του Νέντοβιτς στα 21” με το σκορ στο 70-68 έμελλε να «σφραγίσει» τη νίκη των γηπεδούχων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ερυθρός Αστέρας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ