Η έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού συνεχίζεται στις ομάδες της Ευρωλίγκα και ειδικά Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Εφές ταλαιπωρούνται αρκετά με πολλά μέλη τους να είναι θετικά στον ιό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι τρεις συγκεκριμένες ομάδες να ζητήσουν αναβολή από τη διοργάνωση των αναμετρήσεων τους για την 19η αγωνιστική της regular season κάτι που σήμερα (3/1) […]

Η έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού συνεχίζεται στις ομάδες της Ευρωλίγκα και ειδικά Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Εφές ταλαιπωρούνται αρκετά με πολλά μέλη τους να είναι θετικά στον ιό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι τρεις συγκεκριμένες ομάδες να ζητήσουν αναβολή από τη διοργάνωση των αναμετρήσεων τους για την 19η αγωνιστική της regular season κάτι που σήμερα (3/1) μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης έκανε δεκτό η Ευρωλίγκα.

Για την ακρίβεια το παιχνίδι Άλμπα – Παναθηναϊκός στις 6 Ιανουαρίου και οι αγώνες της ακριβώς επόμενης ημέρας (7/1) Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός και Εφές – Μπάγερν αναβάλλονται και αναμένεται τις επόμενες ημέρες η ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας διεξαγωγής τους.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ