Αν και το μυαλό των περισσοτέρων θα είχε πάει σε παρασκήνιο και ίντριγκα, τελικά η αιτία είναι πιο απλή, σύμφωνα με όσα αναφέρει η έγκυρη Telegraf.

Σε μία απόφαση που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς προχώρησε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας «έκοψε» από την αποστολή της εθνικής ομάδας τον Μίλος Τεόντοσιτς!

Σύμφωνα με το «Mozzartsport», ο άσος της Βίρτους Μπολόνια αποχώρησε δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αν τα δημοσιεύματα τελικά επιβεβαιωθούν, ο 35χρονος γκαρντ δεν θα αγωνιστεί και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 κόντρα στην Ελλάδα (25/08) και την Τουρκία (28/08).

Αυτή θα είναι η τέταρτη διοργάνωση που ο Μίλος Τεόντοσιτς θα απουσιάσει, μετά από το Ευρωμπάσκετ το 2013 και Παγκόσμιο Κύπελλο το 2017 και το 2019. Αυτή όμως θα είναι η πρώτη που θα δεν θα δώσει το παρών χωρίς να έχει κάποιο τραυματισμό.

Τελικά ποιος ήταν ο λόγος;

Αν και το μυαλό των περισσοτέρων θα είχε πάει σε παρασκήνιο και ίντριγκα, τελικά η αιτία είναι πιο απλή, σύμφωνα με όσα αναφέρει η έγκυρη Telegraf.

Καθαρά αγωνιστικοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Πέσιτς να κόψει τον Τεόντοσιτς από την αποστολή για το Eurobasket. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας θεωρεί πως ο γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια δεν μπορεί να κουμπώσει με το στυλ παιχνιδιού που έχει επιλέξει για την εθνική ομάδα της Σερβίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που ενημέρωσε τον 35χρονο άσο, πως δεν υπολογίζεται.

Ξέσπασε η σύζυγος του Τεόντοσιτς για τον αποκλεισμό του

«Πολλοί δεν ήθελαν να παίξουν στην εθνική ομάδα, αλλά ένας είναι πάντα ο Τεόντοσιτς».

«Κόπηκε» και ο Σμάιλαγκιτς

Ο Άλεν Σμάιλαγκιτς δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της εθνικής Σερβίας ενόψει EuroBasket 2022.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ