Ο Παναθηναϊκός αφού έκλεισε και τον Τζέρεμι Εβανς, μένει με την μοναδική εκκρεμότητά του.  Ποιον πλέι-μέικερ θα πάρει. Ο κόσμος ένα όνομα περιμένει να ακούσει, αλλά και ο Πρίφτης θέλει το ίδιο. Αλλά ακόμα ένας. Αυτός που μπορεί να δώσει τα χρήματα Έτοιμος να πυροδοτήσει την βόμβα Τζέιμς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Ένα από τα ονόματα, […]

Ο Παναθηναϊκός αφού έκλεισε και τον Τζέρεμι Εβανς, μένει με την μοναδική εκκρεμότητά του.  Ποιον πλέι-μέικερ θα πάρει.

Ο κόσμος ένα όνομα περιμένει να ακούσει, αλλά και ο Πρίφτης θέλει το ίδιο. Αλλά ακόμα ένας. Αυτός που μπορεί να δώσει τα χρήματα

Έτοιμος να πυροδοτήσει την βόμβα Τζέιμς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ένα από τα ονόματα, που συζητιούνται για ένα ακόμη καλοκαίρι είναι αυτό του Μάικ Τζέιμς.

Πολλοί φίλοι άλλωστε του Παναθηναϊκού θέλουν ο δυναμικός γκαρντ να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερο από όλους όμως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και προσωπικός θαυμαστής του παίχτη Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Τζέιμς

Μιλάμε για μια πανάκριβη μεταγραφή, όμως ο παίκτης μπορεί να βάλει σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό, για χάρη της «καψούρας» που έχει με τον ΠΑΟ.

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μπορεί να βγει αρκετά ευνοημένη από μια «βεντέτα» που έχει ανοίξει στην Ευρώπη! Μια βεντέτα που οδηγεί έναν παίκτη τεράστιας κλάσης, εκτός ομάδας.

Φυσικά αναφερόμαστε στην περίπτωση του Μάικ Τζέιμς και του Δημήτρη Ιτούδη, με τους δύο άνδρες να τα έχουν… σπάσει οριστικά!

Ποτέ δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, αλλά πλέον η ομάδα δεν χωράει και τους δύο.  Είναι και με τα δύο πόδια εκτός Μόσχας!

Ο Τζέιμς απελευθερώθηκε πριν από μερικές μέρες από τους Μπρούκλιν Νετς. Είχε πάει προς το τέλος της σεζόν, έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις, αλλά μέχρι εκεί. Πλέον είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας στο ΝΒΑ. Ο βραχύσωμος Αμερικάνος δεν θα είναι τόσο εύκολο να βρει αυτό που θέλει.

Θέλει ομάδα που να έχει ρόλο, και να μην είναι απλά ένας βοηθητικός παίχτης.

Δεν θα είναι και τόσο εύκολο να βρεθεί η ομάδα που ψάχνει. Μετά τι μένει; Η Ευρώπη. Εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης.

Τέλος με ΤΣΣΚΑ, δυσκολεύει πολύ για ΝΒΑ

Η ΤΣΣΚΑ από την πλευρά της περιμένει να τελειώσει το κεφάλαιο Τζέιμς. Γιατί παικτικά δεν τον υπολογίζει αφού είναι σκοτωμένος με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η ρωσική ομάδα κοιτάζει αλλού. Περιμένει μήπως δεν βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ ο “Κέβιν Πάνγκος για να τον πάρει. Θεωρείται πολύ δύσκολο, όμως, να μην βρει ομάδα ο Καναδός στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αν δεν της κάτσει ο Πάνγκος της ΤΣΣΚΑ, θα στραφεί σε άλλον πλέι-μέικερ από το ΝΒΑ. Εχει ήδη συμφωνήσει με τον Σβεντ, θέλει, όμως, και έναν ακόμη σπουδαίο γκαρντ, ώστε να γίνει πιο δυνατή και να μπορέσει έτσι να πάρει μία ακόμη Ευρωλίγκα. Οι Ρώσοι άλλωστε έχουν πολλά λεφτά και είναι κοινό μυστικό ότι σχεδόν όποιον παίκτη θέλουν, τον παίρνουν.

Ο Τζέιμς πηγαίνει στην Μόσχα να λύσει το συμβόλαιο του με την Ρώσικη ομάδα, και μετά ΝΒΑ ή Ευρώπη. Και όταν λέμε Ευρώπη κοιτάμε Παναθηναϊκό!

Ένα περιβάλλον που θα νιώθει οικεία, ξέροντας πως τον αγαπούν! Κι όλα αυτά σε μία ομάδα μπορεί να τα βρει. Στον Παναθηναϊκό.

Εκεί θα παίξει ρόλο η «καρδιά» και η προσωπική επιλογή του παίκτη, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μια περίπτωση με αρκετά κοινά, όπως εκείνη του Μάριο Χεζόνια, ο οποίος ήθελε διακαώς να αγωνιστεί στους «πράσινους». Και το οικονομικό δε στάθηκε εμπόδιο…Το μετά είναι μια άλλη ιστορία!

Κάτι αντίστοιχο είδαμε και στην περίπτωση Ολυμπιακού – Ντόρσει. Δεν βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ και τελικά ήρθε Ελλάδα. Διαφορετικές περιπτώσεις μεν, αλλά με το ίδιο πρόβλημα. Το ΝΒΑ.

Έτοιμοι για αεροδρόμιο;

Μην ξεχνάμε ότι ο Τζέιμς θέλει να είναι το πρώτο βιολί, και να νοιώθει την αγάπη της ομάδας και του κόσμου. Που αλλού θα τα βρει αυτά εκτός του Παναθηναϊκού;

Πουθενά αλλού.

Από πληροφορίες μας ο Γιαννακόπουλος θα βάλει πλάτη για αυτήν την μεγάλη μεταγραφή. Μπορεί να γίνει; ΝΑΙ. Αν δεν βρει ομάδα αλλά έτσι όπως την θέλει στο ΝΒΑ.

Δύσκολο και οι πιθανότητες είναι αρκετές. Άλλωστε του αρέσουν τα δύσκολα του Δημήτρη…

Φύγαμε για αεροδρόμιο;

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ