Μύθος – Θρύλος- ηγέτης! Ο Ντιρκ Νοβίτσκι ήταν όλα αυτά και κάτι περισσότερο. Για το κοινό του NBA αλλά και για τους φανς των Ντάλας ο Γερμανός ήταν το διαμάντι στην ιστορία της ομάδας. Σε μία εντυπωσιακή βραδιά, κατά την αναμέτρηση κόντρα στους  Ουόριορς, η φανέλα του Ντιρκ υψωθηκε στο «American Airlines Center». Με το […]

Μύθος – Θρύλος- ηγέτης! Ο Ντιρκ Νοβίτσκι ήταν όλα αυτά και κάτι περισσότερο.

Για το κοινό του NBA αλλά και για τους φανς των Ντάλας ο Γερμανός ήταν το διαμάντι στην ιστορία της ομάδας.

Σε μία εντυπωσιακή βραδιά, κατά την αναμέτρηση κόντρα στους  Ουόριορς, η φανέλα του Ντιρκ υψωθηκε στο «American Airlines Center». Με το “41” να περνάει στην ιστορία. Κανεις δεν πρόκειται να το ξαναφορέσει στην ομάδα. Κανείς δεν θα μπορέσει να γεμίσει τα παπούτσια του.

Από το 1998 ως το 2019ήταν εκεί. Σε δύσκολες εποχές, σε νίκες και…σε τίτλο!

Οδήγησε την ομάδα του στο Έβερεστ των επιτυχιών. Κόντρα σε ένα από τα καλύτερα ρόστερ των Χιτ όλων των εποχών, με Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος.

Στο γήπεδο βρέθηκαν για να τιμήσουν τον Νοβίτσκι ο Άνταμ Σίλβερ, αλλά και οι Τάισον Τσάντλερ, Πέτζα Στογιάκοβιτς, Τζέι Τζέι Μπαρέα και Τζέισον Κιντ.

Την μεγαλύτερη αποκάλυψη όμως την έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Ντάλας μιλώντας για τη μικρογραφία του αγάλματος του Νοβίτσκι, που θα τοποθετηθεί έξω από το γήπεδο. Του αξίζει. Του αξίζουν όλα!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ