Δράση στην Euroleague, για την 14η αγωνιστική του συναραστικού πρωταθλήματος. Με αναμέτρηση στην Σερβία για τον Ολυμπιακό. Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα οι Πειραιώτες διεκδίκησαν την νίκη για να εγκατασταθούν στις πρώτες θέσεις της λίγκας και να εξασφαλίσουν το προβάδισμα έδρας. Ο Ερυθρός Αστέρας έκλεισε την περίοδο με 3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 4/4 βολές, έχει […]

Δράση στην Euroleague, για την 14η αγωνιστική του συναραστικού πρωταθλήματος. Με αναμέτρηση στην Σερβία για τον Ολυμπιακό. Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα οι Πειραιώτες διεκδίκησαν την νίκη για να εγκατασταθούν στις πρώτες θέσεις της λίγκας και να εξασφαλίσουν το προβάδισμα έδρας.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκλεισε την περίοδο με 3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 4/4 βολές, έχει 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Ο Ολυμπιακός έχει 3/8 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Τρίποντο του Ιβάνοβιτς για το +5 του Ερυθρού Αστέρα. Την ώρα που ο Ολυμπιακός παίζει με Σλούκα, ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Μάρτιν.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πέντε πόντους στον αιφνιδιασμό (κανέναν ο Ολυμπιακός). Και επτά από τα λάθη του αντιπάλου του (τέσσερις ο Ολυμπιακός). 9-6 η αναλογία ασίστ-λαθών για τους γηπεδούχους, 6-5 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκλεισε το πρώτο μέρος με 8/13 δίποντα, 5/13 τρίποντα και 5/6 βολές, έχει 15 ριμπάουντ (13-2), 12 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 6 λάθη. Ο Νίκολα Κάλινιτς είναι ο πρώτος του σκόρερ με 10 πόντους. Ο Ολυμπιακός έχει 9/18 δίποντα, 6/11 τρίποντα, 2/3 βολές, 13 ριμπάουντ (11-2), 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη, με τον Σάσα Βεζένκοβ στους 7 πόντους.

Φοβερό κάρφωμα στο 4ο δεκάλεπτο από τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Σλούκας συνέχισε για το 64-66 και ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να πάρει το ματς. 5:17 για το φινάλε. Έπρεπε όμως να δείξει πιο συνεπής και στην άμυνα.

1/3 βολές από τον ΜακΚίσικ για το 73-70 σε κρίσιμο σημείο. Και ο Ολυμπιακός έφτασε να κυνηγάει για να κρατήσει την διαφορά στην μία κατοχή. Για αρχή.

Το φινάλε όμως δεν ήταν το ιδανικό, με τον Ερυθρό Αστέρα να παίζει στις λεπτομέρειες και να κερδιζει τελικώς στα σημεία.

Γήπεδο: Stark Arena (Βελιγράδι)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ερυθρός Αστέρας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ