Μπορεί στην Αμερική τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά στο NBA. Oσον αφορά την νοοτροπία των φιλάθλων, Πολλά όμως είναι ίδια με τα δεδομένα στην Ευρώπη. Πάρτε για παράδειγμα τα παράπονα των οπαδών για την διαιτησία. Μία έρευνα, που επικεντρώνεται σε δεδομένα από το Twitte. Εχει την απάντηση για το ποιοι φίλαθλοι είναι οι πιο… […]

Μπορεί στην Αμερική τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά στο NBA. Oσον αφορά την νοοτροπία των φιλάθλων, Πολλά όμως είναι ίδια με τα δεδομένα στην Ευρώπη.

Πάρτε για παράδειγμα τα παράπονα των οπαδών για την διαιτησία. Μία έρευνα, που επικεντρώνεται σε δεδομένα από το Twitte. Εχει την απάντηση για το ποιοι φίλαθλοι είναι οι πιο… γκρινιάρηδες σε αυτό το κομμάτι.

Μπορεί να είναι έκπληξη για κάποιους, όμως το κοινό των Λέικερς έχει τα περισσότερα παράπονα, με αυτό τον Νικς να ακολουθεί και τους φίλους των Νετς να κλείνουν την τριάδα.

Αν αναρωτιέστε ποιοι οπαδοί δεν ασχολούνται τόσο με αυτά, τότε η απάντηση κρύβεται στο Πόρτλαντ, με τους Θάντερ να είναι 29οι και οι Ράπτορς 28οι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ