Επίσημη ένσταση από πλευράς Ερυθρού Αστέρα για τον 3ο τελικό του ντέρμπι μίσους απέναντι στην Παρτιζάν!

Επίσημη ένσταση από πλευράς Ερυθρού Αστέρα για τον 3ο τελικό του ντέρμπι μίσους απέναντι στην Παρτιζάν!

Χάος και δέος στην «Χάλα Πιονίρ» για τον τρίτο αγώνα της τελικής φάσης της Αδριατικής Λίγκας. Αρχικά είχαμε ρίψη αντικειμένων και πρώτη διακοπή. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρώτο ημίχρονο είχε διάρκεια μιας ώρας.

Στην συνέχεια είχαμε ξανά τα ιδια και μάλιστα ένας εκ των διαιτητών χτυπήθηκε και εκεί ήρθε και η οριστική διακοπή. Διαιτητές Ευρωλίγκας και οι τρεις, τα μάζεψαν και μην τους είδατε.

Η Σλοβένικη δυάδα Ματέι Μπολτάουζερ και Μίλαν Νέντοβιτς, μαζί με τον Σέρβο Ούρος Νίκολιτς, όλοι τους διαιτητές Euroleague.

Για την ιστορία την στιγμή της οριστικής διακοπής η Παρτιζάν ήταν μπροστά στο σκορ με 68-65.

Μετά το τέλος του αγώνα όμως οι πρωταθλητές κατέθεσαν ένασταση και επίσημα. Κάνοντας λόγο για υπεράριθμους και σκηνές ζούγκλας.

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε ένσταση για τον 3ο τελικό αμέσως μετά την λήξη του. Θα δούμε τι θα γίνει” αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ νωρίτερα είχε επιτεθεί κατά της Παρτίζαν, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και των οπαδών των αντιπάλων της.

Μετά από αυτό το χάος του τρίτου τελικού η ομάδα δεν γίνεται να μείνει σιωπηλή” ανέφερε χαρακτηριστικά στον πρόλογο της ανακοίνωσής της η ομάδα του Βελιγραδίου, για να προσθέσει: “Αυτό το κάνουμε επιεδή έχουμε φιλοδοξίες και ας έχουμε επενδύσει λιγότερα χρήματα από τους αντιπάλους μας, για χάρη των εκατομμυρίων οπαδών μας και των απλών μπασκετικών φιλάθλων, που υποχρεώθηκαν να δουν ένα παιχνίδι γεμάτο άβολες στιγμές, με πτώση φωτοβολίδων, χάος, χτυπήματα και προσβολές σε παίκτες και προπονητές, ρίψεις αντικειμένων οπως αναπτήρες, κινητά μπουκάλια και ξυλοδαρμό διαιτητών μετά το τέλος του ματς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ABA League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ερυθρός Αστέρας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ