Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έφθασαν με άνεση στη νίκη.

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε το Περιστέρι στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έφθασε στη νίκη με 75-56.

Ο Βασίλης Σπανούλης είδε τους παίκτες του στο δεύτερο τεστ, καθώς είχε προηγηθεί η πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια και είχε τη δυνατότητα να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

Προφανώς και είναι νωρίς ακόμη, αλλά η διάθεση στην άμυνα για πίεση και η καλή κυκλοφορία της μπάλας είναι στοιχεία που τα είδε για άλλη μία φορά ο 41χρονος προπονητής, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, για προληπτικούς λόγους.

Ο 26άχρονος γκαρντ αισθάνθηκε κάποιες μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Δεκάλεπτα: 20-12, 40-21, 56-41, 75-56.

Περιστέρι (Σπανούλης): Ράγκλαντ 17 (4), Ουίλιαμς 8 (2), Πουλιανίτης 2, Χουγκάζ 5 (1), Τόμπσον 9, Χαντς 9 (3), Ρένφρο 8, Ντάνγκουμπιτς 5, Ξανθόπουλος, Κασελάκης 8, Ζοούγρης 4, Μαραγκουδάκης, Αλεξάκης, Σταυρακόπουλος, Χατζής.

Απόλλωνας Πατρών (Βετούλας): Σταρκς 9 (1), Ουάσινγκτον 14 (2), Μπλέιλοκ 2, Σέπαρντ, Σκορδίλης 5, Βησσαρίου, Όσμπορν 4, Καφέζας 1, Γκιουζέλης 3 (1), Κογιώνης 2, Φιλιππάκος 3, Σαλούστρος 13 (2).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Περιστέρι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ