Τακιανός: «Χαρούμενοι που ήμαστε σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση». – Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός, μίλησε για το παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ, εκφράζοντας την χαρά του για το γεγονός πως βρίσκονται στην Ευρώπη. Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που η ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετέχει σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση υψηλού επιπέδου, η οποία […]

Τακιανός: «Χαρούμενοι που ήμαστε σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση». –

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός, μίλησε για το παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ, εκφράζοντας την χαρά του για το γεγονός πως βρίσκονται στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που η ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετέχει σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση υψηλού επιπέδου, η οποία βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Είναι αποτέλεσμα της πορείας που είχε η ομάδα την περσινή χρονιά, καθώς καταφέραμε να συμμετέχουμε απευθείας στους ομίλους του BCL κι αυτό είναι επιτυχία για όλο τον οργανισμό. Οι ομάδες είναι ψηλότερου επιπέδου από τα προηγούμενα χρόνια και αρκετές ομάδες παρουσιάζονται με αξιώσεις τίτλου και μία από αυτές είναι η Galatasaray».

Στη συνέχεια σχολίασε:

«Ξεκινάμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα και σε μία δύσκολη έδρα. Θέλουμε να μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια τον ΠΑΟΚ στη διοργάνωση και το ταξίδι μας στο BCL να μας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τις βάσεις για να μπορεί να διεκδικήσει τα επόμενα χρόνια έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Αυτό είναι κάτι που όλοι ονειρευόμαστε».

Για το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση ο Φώτης Τακιανός τόνισε:
«Ήμουν τυχερός που έζησα την ευρωπαϊκή πορεία της κατάκτησης του Κυπέλλου Κόρατς. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που είμαι εδώ και όλοι μαζί προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Εκτός από τιμητικό είναι και ένας στόχος που επιτυγχάνεται. Είναι κάτι που δεν έχει να κάνει αμιγώς με το επαγγελματικό κομμάτι, αλλά είναι κάτι βαθύτερο, γιατί υπάρχει μία σύνδεση με την ομάδα και το συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, για να δώσουμε όλοι μαζί τις μάχες μας και αύριο και σε όλα τα παιχνίδια και σε όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ