Πονίτκα: "Ο Ολυμπιακός ήταν φανταστική ομάδα, τώρα η ιστορία είναι διαφορετική"

Ο Ματέους Πονίτκα αποτελεί παίκτη της Παρτιζάν μέχρι το 2025 και παραχώρησε συνέντευξη στην Mozzart Sport. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί για την χρονιά που αγωνίστηκε με τα πράσινα και την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε φανταστική ομάδα.

Όσον αφορά τη νέα σεζόν, δήλωσε πως οι ερυθρόλευκοι θα είναι δυνατοί παρά τις απώλειες των Βεζένκοβ και Σλούκα, ενώ για τους πράσινους ανέφερε πως άλλαξαν εντελώς την ομάδα και πως θα έχει ενδιαφέρον η κόντρα των δύο συλλόγων τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ο Ολυμπιακός ήταν μια φανταστική ομάδα. Ήταν στο δρόμο για την κατάκτηση της Euroleague. Είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Κερδίσαμε μόνο ένα παιχνίδι εναντίον τους, που φυσικά δεν ήταν αρκετό. Τώρα η ιστορία είναι διαφορετική.

Έφυγαν ο Σλούκας και ο Βεζένκοβ, φυσικά ο Ολυμπιακός θα είναι δυνατός, αλλά και ο Παναθηναϊκός άλλαξε εντελώς την ομάδα, έφερε νέους παίκτες, προπονητή. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα είναι η αντιπαλότητα την επόμενη σεζόν. Όσο για τη ζωή στην Αθήνα, ήταν τέλεια. Είναι κρίμα που δεν ήταν λίγο καλύτερα όσον αφορά το μπάσκετ”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ