Μία ακόμα σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου.

Η Καρδίτσα έχει πάρει φόρα και δεν σταματά. Η νεοφώτιστη ομάδα της Stoiximan Basket League στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου.

Ο 34χρονος Έλληνας γκαρντ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νίκαιας έχοντας 9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ.

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας
Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει την προσθήκη του Γιάννη Αθηναίου στο ρόστερ της ομάδας μας.

Ο Έλληνας διεθνής αθλητής είναι 34 ετών (γεννήθηκε στις 27 Μαϊου 1988) και με ύψος 1.94 μ. αγωνίζεται στις δυο θέσεις των γκαρντ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού και στα 18 του χρόνια, μεταπήδησε στον Ηλυσιακό και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Στην Α1 έκανε ντεμπούτο το 2009 με τη φανέλα του Πανιωνίου, στον οποίο αγωνίστηκε για δυο σεζόν, στη συνέχεια στη Δράμα, επιστροφή στον Πανιώνιο και την περίοδο 2013-14 φόρεσε τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησε η ΑΕΚ το 2014, αλλά και μια διετία στον Ολυμπιακό (2015-2017). Επέστρεψε στον Άρη, ακολούθησε ο συμπολίτης ΠΑΟΚ, ενώ έχοντας ήδη υπογράψει στον Παναθηναϊκό, δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού την περίοδο 2019-20, αφού σε αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Σερβία, υπέστη ρήξη χιαστού συνδέσμου.

Επέστρεψε στα γήπεδα όμως δυναμικά, με Περιστέρι και Προμηθέα την περίοδο 2020-21, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νίκαιας με μέσους όρους 9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ